Ediţia în premieră Super Neatza cu Răzvan şi Dani, transmisă live dintr-un showroom de mobilă, lider de audienţă

Cel mai urmărit matinal din România, Super Neatza cu Răzvan şi Dani a făcut casă bună cu distracţia şi a bifat vinerea trecută o nouă premieră – o transmisiune live, vreme de patru ore, dintr-un showroom de mobilă.

Ediția specială Super Neatza cu Răzvan şi Dani, transmisă live dintr-un showroom de mobilă, a fost lider de audiență

Antena 1

Telespectatorii le-au fost alături în număr foarte mare, ediţia impunându-se ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani cu un rating mediu de 2.3 puncte şi 24.5% cota de piaţă, potrivit Kantar Media.

Ce s-a întâmplat în ediția Super Neatza cu Răzvan şi Dani, transmisă live dintr-un showroom de mobilă

De-a lungul celor patru ore de transmisiune live, telespectatorii au putut urmări cum ar arăta casa ideală în viziunea Super Neatza, cu camere personalizate pentru fiecare dintre ei şi s-au putut înscrie în cursa cu premii cu totul şi cu totul speciale – mobilă pentru întregul apartament, living sau dormitor.

Citește și: Cum ne mobilăm casa în funcție de zodie, cu Bianca Nuțu

De-a lungul timpului, îndrãgita echipã a matinalului nu s-a dat în lãturi de la nimic, au facut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, au transmis de pe apã sau din aer, au locuit o sãptãmânã într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia. Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, au reuşit chiar să construiască un platou exceptional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouã premierã în televiziune sau au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

Citește și: Jocul Căștilor... pe teme de mobilier! Super distracție la Neatza!

Ultimele știri