Antena Căutare

Ediţia în premieră Super Neatza cu Răzvan şi Dani, transmisă live dintr-un showroom de mobilă, lider de audienţă

Cel mai urmărit matinal din România, Super Neatza cu Răzvan şi Dani a făcut casă bună cu distracţia şi a bifat vinerea trecută o nouă premieră – o transmisiune live, vreme de patru ore, dintr-un showroom de mobilă.

Ediția specială Super Neatza cu Răzvan şi Dani, transmisă live dintr-un showroom de mobilă, a fost lider de audiență

Antena 1

Telespectatorii le-au fost alături în număr foarte mare, ediţia impunându-se ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani cu un rating mediu de 2.3 puncte şi 24.5% cota de piaţă, potrivit Kantar Media.

Ce s-a întâmplat în ediția Super Neatza cu Răzvan şi Dani, transmisă live dintr-un showroom de mobilă

De-a lungul celor patru ore de transmisiune live, telespectatorii au putut urmări cum ar arăta casa ideală în viziunea Super Neatza, cu camere personalizate pentru fiecare dintre ei şi s-au putut înscrie în cursa cu premii cu totul şi cu totul speciale – mobilă pentru întregul apartament, living sau dormitor.

Citește și: Cum ne mobilăm casa în funcție de zodie, cu Bianca Nuțu

De-a lungul timpului, îndrãgita echipã a matinalului nu s-a dat în lãturi de la nimic, au facut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, au transmis de pe apã sau din aer, au locuit o sãptãmânã într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia. Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, au reuşit chiar să construiască un platou exceptional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouã premierã în televiziune sau au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

Citește și: Jocul Căștilor... pe teme de mobilier! Super distracție la Neatza!

Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x