Antena Căutare

Eroii de la Sevilla, interviu de excepție la Neatza! Au trecut 34 de ani de când Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la www.a1.ro și un excelent jurnalist care cunoaște istoria fotbalului, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre finala Cupei Campionilor Europeni, câștigate de Steaua în urmă cu 34 de ani!

Eroii de la Sevilla, Adrian Bumbescu și Ștefan Iovan, au oferit un interviu de excepție pentru emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, la 34 de ani de când Steaua a reușit să câștige Cupa Campionilor Europeni! A fost un meci care a intrat în istoria României și care a pus țara noastră pe harta marilor campioni ai lumii, în 1986!

7 mai 1986 - Ziua în care Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni

7 mai 1986 este cea mai importantă zi din fotbalul românesc și momentul în care România a dominat lumea fotbalului european.

citește și: Foști jucători, amintiri din ziua în care Steaua București a câștigat Cupa Campionilor Europeni. „Le-am stricat petrecerea”

„E greu de descris în cuvinte ceea ce am simțit în acele clipe. O performanță extraordinară după o muncă și o inteligență deosebită din partea celor care ne-au condus la vremea respectivă, pentru că, într-adevăr, în acea perioadă, am avut o echipă de top cu care am dominat fotbalul european și asta s-a văzut în aeroport. Când am văzut câtă lumea ne iubea și cât de fericiți i-am făcut atunci am realizat că suntem mari, cred că cei mari de la vremea respectivă, și cu realizările cele mai mari de la vremea respectivă”, a dezvăluit Ștefan Iovan, pentru cei de la Neatza cu Răzvan și Dani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: Adrian Bumbescu: Nici după meci nu ne-am dat seama ce performață am realizat

Adrian Bumbescu (n. 23 februarie 1960 în Craiova) este un fost jucător de fotbal român, câștigător al Cupei Europene din 1986 și Supercupa Europei din 1987, ambele cu Steaua București. După retragerea din activitatea de fotbalist, a devenit antrenor de fotbal și a pregătit echipa Concordia Chiajna și o echipă a centrului de copii al FC Steaua București.

Ștefan Iovan (n. 23 august 1960 la Moțăței, Dolj) este un fost jucător de fotbal, câștigător al Cupei Europei cu Steaua București în 1986, în acel moment fiind căpitanul echipei. În prezent el este antrenor asistent la FC Viitorul. Avea calități fizice remarcabile, fiind și un bun dribleor și șuteor.

Când se deschid parcurile! Viceprimarul Sectorului 2 a făcut anunțul momentului... Când și cum se fac înscrierile și reînscrierile la grădiniță! Anunțul momentului pentru părinți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x