Antena Căutare

„Viața e frumoasă și când stăm acasă!”. Gașca Zurli a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să îți însenineze săptămâna, în izolare! Dani Oțil, promisiune bombă! VIDEO

Gașca Zurli a venit, luni, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, ca să îți însenineze săptămâna, pe care trebuie să o petreci în izolare. Dani Oțil a făcut o promisiune bombă.

Gașca Zurli a cântat melodia „Animale Colorate” și a adus o explozie de culoare, veselie și poftă de viață, în platoul celui mai iubit matinal.

În plus, Gașca Zurli a prezentat un joc dedicat tuturor copiilor care în aceste zile trebuie să stea în casă.

„Dacă trecem cu bine peste asta, promit să mă îmbrac în fiecare zi a săptămânii în alt personaj din Gașca Zurli”, a promis Dani Oțil.

Urmăriți clipurile din „Neatza cu Răzvan și Dani”, pentru a asculta melodia cântată de Gașca Zurli, dar și pentru a afla ce joc a jucat în platoul celui mai iubit matinal.

Medic primar boli infecțioase, avertisment înfiorător pentru tinerii din România! „NU sunteți invincibili! Noul coronavi... Cort pentru triaj, la un spital din București! Noi reguli pentru părinții care vor să își ducă copiii la urgențe! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x