Antena Căutare

Horoscopul zilei 29 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

Conform horoscopului zilei 29 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani, ziua de astăzi aduce multă energie în ziua tuturor nativilor. Unele semne zodiacale se pot simți atrase de o persoană, în vreme ce altele vor fi preocupate de finalizarea unui proiect.

doua inimioare pe o plansă albastră cu o hartă a celor 12 zodii din horoscop Galerie
Conform horoscopului zilei 29 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani, ziua de astăzi aduce multă energie în ziua tuturor nativilor | Shutterstock.com

Astăzi, 29 iulie 2021, este indicat să ne controlăm emoțiile și să ne domolim trăirile. În caz contrar, unii nativi ai horoscopului riscă să ia decizii nefericite. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte, spun astrele.

Horoscop 29 iulie 2021 Berbec

De mult nu ai mai avut o perioadă atât de eficientă, așa că vei profita de acest lucru pentru a pune lucrurile în regulă la birou. Te așteaptă proiecte foarte provocatoare, dar ai toate șansele să le duci la bun sfârșit.

Horoscop 29 iulie 2021 Taur

Cei de acasă pun presiune pe tine pentru că nu ești prezent și ai multe restanțe la capitolul ”timp petrecut împreună”. Este momentul să găsești un echilibru între familie și carieră. În plus, mulți Tauri simt astăzi că i-a ajuns oboseala.

Horoscop 29 iulie 2021 Gemeni

Mulți nativi au în plan să-și renoveze casa sau poate că sunt în căutarea unui nou spațiu. Relațiile cu rudele pot fi destul de agitate, însă este o ocazie numai bună să puneți la punct chestiuni personale.

Horoscop 29 iulie 2021 Rac

Într-un parteneriat încă nu poți respira ușurat. Ai constant sentimentul că vei răbufni în curând. Totodată, dacă ai ajuns în punctul în care emoțional depinzi de cineva, este cazul să corectezi acest comportament. Azi este indicat să te abții de la excese.

Horoscop 29 iulie 2021 Leu

Nu lua astăzi decizii importante, în febra evenimentelor, pentru că nu va trece mult până să le regreți. În plus, încă nu te-ai hotărât dacă să faci ceva pe cont propriu sau să incluzi și partenerul în asta. Mulți Lei sunt astăzi la doar un pas de a se contrazice cu cineva.

Horoscop 29 iulie 2021 Fecioară

Tu ai vrea să acționezi, să treci la următorul nivel, dar Universul are alte planuri pentru tine și te forțează să o iei mai ușor. Chiar dacă te simți un Supererou, workaholismul va fi taxat.

Horoscop 29 iulie 2021 Balanță

Înainte să te arunci cu capul înainte, asigură-te că ai resursele necesare pe care să te bazezi. Dacă muncești la un proiect important, încă nu știi dacă să împarți laurii cu echipa sau să strălucești doar tu.

Horoscop 29 iulie 2021 Scorpion

În echipa ta sau în grupul de prieteni pot fi câteva motive de supărare. Alți Scorpioni încearcă, fără prea mare succes, să se împartă între casă și carieră. Sunt șanse mari ca partea profesională să câștige, mai ales că acolo se anunță victorii importante.

Horoscop 29 iulie 2021 Săgetător

Planurile de călătorie sau niște situații legate de studii ar putea fi date peste cap. Indicat este să rămâi calm/ă astăzi. Când vine vorba de viața personală îi lași celuilalt impresia că ești mult prea pretențios.

Horoscop 29 iulie 2021 Capricorn

Pe mulți Capricorni îi sâcâie acum niște datorii sau sunt necăjiți că nu au o sumă de bani pe care și-au propus-o. Recomandat ar fi să nu uite că mindsetul potrivit poate face orice posibil.

Horoscop 29 iulie 2021 Vărsător

În cuplu, dacă pui prea mult preț pe independența ta, este imposibil să nu vă luați la ceartă. O vreme, de aici încolo, să nu te mire că va trebui să faci sacrificii pentru o persoană dragă sau să ai grijă de ea.

Horoscop 29 iulie 2021 Pești

Poate ai exagerat cu munca sau ai fost apatic și fără chef de nimic. Este momentul tău să-ți găsești rapid echilibrul. Unii Pești trebuie să renunțe la un obicei nociv care le pune în pericol sănătatea.

Prognoza Meteo, 29 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Rețeta zilei la Super Neatza, 29 iulie 2021. Cartofi copți cu sos de usturoi și legume, rețetă preparată de Vlăduț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x