Antena Căutare

Horoscopul zilei, joi, 26 martie 2020. Ceartă cu persoana iubită pentru o zodie și problemă financiară pentru alta

Horoscopul zilei, joi, 26 martie 2020. O zodie este posibil să aibă parte de o ceartă cu persoana iubită, în timp ce alta s-ar putea confrunta cu o problemă financiară.

Horoscopul zilei, joi, 26 martie 2020. Berbec

Deși nu refuzi niciodată o invitație la distracție, astăzi ești mai degrabă preocupat să rezolvi o situație financiară ce îți afectează bugetul. Poate fi vorba despre o cheltuială neașteptată sau de o achiziție pe care ai făcut-o și ai cosmetizat adevărul, doar pentru a evita discuții cu partenerul.

Horoscopul zilei, joi, 26 martie 2020. Taur

Vor fi câteva momente în care te vei simți descurajat, dar, din fericire, această stare nu va dura. Alți nativi s-ar putea plânge, în sinea lor, că nu au locul lor și că le este invadată intimitatea. Nu vor face, însă, o dramă din asta.

Horoscopul zilei, joi, 26 martie 2020. Gemeni

Se anunță multe discuții astăzi. Totuși, se pare că nu te vei bucura de sprijinul celorlalți așa cum ți-ai dorit. Tocmai de aceea, unele planuri pot rămâne în aer.

Horoscopul zilei, joi, 26 martie 2020. Rac

Nu va fi tocmai ușor să menții pacea în cuplu și nici în relațiile de prietenie. Astăzi nu ai tocmai în cea mai bună stare. Ar fi cazul să explici și mai clar care îți sunt nevoile, dar și limitele.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani", pentru a afla, de la Bianca Nuțu, specialist în citirea eu-lui și pasionată de astrologie, ce au rezervat astrele și pentru celelalte zodii.

La mulți ani, Vrăjimăturica! S-a transformat în gheișă, de ziua ei, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Gașca Zurli, petrecer... Vrei să ieși din perioada de izolare cu un abdomen ferm? Diana Stejereanu îți arată ce trebuie să faci! Ai nevoie doar d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x