Antena Căutare

Tu te-ai descurca? Jocul întrebărilor, cu Noaptea Târziu, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cine a greșit a primit un ciocan în cap – Video

Băieții de la Noaptea Târziu, invitați joi la „Neatza cu Răzvan și Dani", au participat la un joc în care au trebuit să răspundă la o serie de întrebări cu alte întrebări.

Băieții de la Noaptea Târziu, invitați joi la „Neatza cu Răzvan și Dani", au participat la un joc în care au trebuit să răspundă la o serie de întrebări cu alte întrebări.

„Ceea ce se întâmplă în acest moment la masă este o conversație ce se ține din întrebări. Nu ai voie să vorbești decât din întrebări”, a explicat Dani Oțil.

Băieții de la Noaptea Târziu au concurat cu Răzvan Simion, Amalia Ștefania și Ramona.

„Concurenții sunt la întâlnirea de 20 de ani după terminarea liceului” și „Concurenții se află la un bal mascat unde toată lumea și-a pierdut brusc memoria” au fost două dintre temele Jocului întrebărilor.

Au primit un ciocan de jucărie în cap concurenții care au răspuns cu afirmații sau au ieșit complet din tema dată de Dani Oțil.

Jocul este inspirat din show-ul „Whose Line Is It Anyway?".

Băieții de la Noaptea Târziu au lansat o nouă parodie, „Muncea", compusă de Cuza, unul dintre componenții trupei.

Trupa Noaptea Târziu a luat naștere în anul 2014 și a devenit rapid cel mai de succes proiect format din vloggeri care parodiază cele mai mari hit-uri.

Cum s-au descurcat cele două echipe la Jocul întrebărilor puteți vedea în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil, detalii picante din viața de cuplu! Ce a fost nevoit să facă. „M-am conformat, pentru că altfel mi-ar fi scos... Stil de Succes by Ellida Toma. Ținute cameleonice pentru femei. Dani Oțil: „Unde putem să ne îmbrăcăm așa, fetelor? Că m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x