Antena Căutare

Marian Drăgulescu se pregăteşte pentru cea de-a cincea ediţie a Jocurilor Olimpice din cariera lui! „La 38 de ani, trebuie să negociez mai mult cu corpul meu”

Marian Drăgulescu s-a calificat pentru a cincea oară în carieră la Jocurile Olimpice! Gimnastul se pregăteşte intens pentru ediţia de anul viitor de la Tokyo și a dezvăluit, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cum decurg antrenamentele și ce își dorește să reușească.

Marian Drăgulescu s-a calificat pentru a cincea oară în carieră la Jocurile Olimpice. Gimnastul se pregăteşte intens pentru ediţia de anul viitor de la Tokyo și a dezvăluit, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cum decurg antrenamentele și ce își dorește să reușească.

La 38 de ani, Marian Drăgulescu a terminat pe locul patru finala la sărituri, la Campionatele Mondiale de la Suttgart.

„Am obținut exact ceea ce mi-am dorit - și anume calificarea la Jocurile Olimpice. Am fost foarte aproape și de medalie, la mai puțin de o zecime. Asta e, sper ca la Olimpiadă să urc mai sus de locul patru. În ultimii doi ani, cam tot așa am fost, la mustață. Dar sunt acolo, printre cei mai buni, și oricând se poate răsturna situația”, a spus el, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Potrivit lui Marian Drăgulescu, calificarea la Jocurile Olimpice a devenit mai grea.

„Nivelul la gimnastică masculină a crescut enorm. Au apărut foarte mulți sportivi tineri și puternici. S-a mărit numărul de gimnaști buni. Foarte mulți sunt la un nivel foarte înalt. La prima mea Olimpiadă, nici nu conștientizam cât de mare este competiția. Am ieșit atunci pe locul șase, la mai puțin de o zecime de locul I, adică iarăși am fost foarte aproape”, a spus Marian Drăgulescu.

El a spus și care crede că este secretul succesului său în gimnastică.

„Eu am spus că în 2012 va fi ultima mea olimpiadă și uite că am ajuns în 2020 să particip din nou. Așa că niciodată să nu spui niciodată! Secretul meu cred că e sportul, seriozitatea, ambiția și faptul că nu renunț să ajung acolo unde îmi doresc”, a mai spus Marian Drăgulescu.

A recunoscut, însă, că în prezent trebuie să negocieze mai mult cu coprul lui. „Trebuie să negociez mai mult cu el (corpul lui, la aproape 39 de ani, vârsta pe care o va împlini în decembrie, n.r.). În perioada de pregătire e greu”, a spus el.

Marian Drăgulescu ar putea încerca să facă o săritură deosebită, „cu un șurub complet”.

„Avem opt luni în care să încercăm să aducem ceva în plus la sărituri. Aveam în minte o săritură ce nu s-a mai făcut, cu un șurub complet. Am sărit așa, dar nu am apucat niciodată să îl prezint în competiții. Am avut niște dureri la spate, de aceea am încetat să mai fac această săritură la antrenamente”, a spus el.

Urmăriți interviul integral cu Marian Drăgulescu în clipul de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani”.

La mulţi ani, Claudia Pavel! Cum a fost surprinsă la primele ore ale zilei, la ea acasă, de echipa „Neatza cu Răzvan și ... Ce are Cătălin Oprișan mereu în portofel?! Premieră absolută la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Nu credeți? Aduceți-mi gean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x