Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Matinalii de la "Neatza", extrem de curioşi. Amalia, "mama eroina": "Am născut clasic şi fără epidurală"

 

Cum subiectul dimineţii pare să fie naşterea în cadă şi singura care a devenit deja mamă este Amalia, matinalii noştri au luat-o imediat la întrebări

"Am mers pe clasic, fără epidurală pentru că nu a mai fost timp. A fost ceva rapid. A intrat doctorul într-o cezariană de urgenţă şi nu a mai fost timp pentru nimic. Şi a fost mai bine aşa pentru că îmi este frică de injecţii. De asta nu am ales cezariană, chiar mi-a fost teamă", a povestit Amalia. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe