Antena Căutare

Monica Niculescu, despre victoria împotriva Cehiei: „Încă nu-mi vine să cred”. Ce a impersionat-o în timpul meciului

Monica Niculescu a vorbit despre victoria împotriva Cehiei, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a dezvăluit ce a impresionat-o în timpul meciului, dar și ce a făcut după aceea.

Monica Niculescu a vorbit despre victoria împotriva Cehiei, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a dezvăluit ce a impresionat-o în timpul meciului, dar și ce a făcut după aceea.

„Mă simt formidabil. Încă nu-mi vine să cred ce performanță am reușit și ce meci frumos am putut să jucăm acolo în Cehia. M-am simțit excelent în teren. Cred că a fost cel mai bun moment din cariera mea”, a spus Monica Niculescu.

„Am sărbătorit, am stat, am mâncat, ne-am distrat. Publicul a fost nemaipomenit. Au venit de la Cluj 200 de oameni. A fost senzație”, a mai spus Monica Niculescu.

Ea a dezvăluit și cu care dintre prezentatorii celui mai iubit matinal din România ar alege să joace un meci de tenis.

Monica Niculescu și Irina Begu au scris istorie pentru România în meciul cu Cehia, după ce au adus punctul decisiv care a calificat România în semifinalele Fed Cup, după 46 de ani.

Urmăriți declarația Monicăi Niculescu în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani".

Exercițiile fizice cu care distrugi celulita! Diana Stejereanu a arătat care este cel mai bun antrenament - Video... Dani Oțil are o sosie celebră în SUA! Cât de bine seamănă cu vedeta americană – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x