Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Campania 10 pentru siguranţă. Sfaturile polițiștilor pentru elevi și profesori, la începutul școlii

La început de an școlar, Poliția Română a lansat campania „10 pentru siguranţă”, cu scopul de a crește gradul de siguranță al elevilor.  

La început de an școlar, Poliția Română a lansat campania „10 pentru siguranţă”, cu scopul de a crește gradul de siguranță al elevilor.

„Ministerului Afecerilor Interne, Poliția RRomână, Poliția de Frontieră, Jandarmeria Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și agențiile naționale împotriva traficului de persoane și antidrug a demarat la nivel național Campania 10 pentru siguranță, o campanie de conștientizare ce își propune să crească gradul de siguranță al elevilor în școli”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afecerilor Interne.

Conducerea MAI a dispus efectuarea unor activități și acțiuni informative-preventive pentru a transmite copiilor cele mai bune recomandări, astfel încât aceștia să nu devină victime în trafic.

Două dintre obiective sunt ca elevii să fie învățați să folosească în siguranță internetul și să ajungă în siguranță la școală, respectând regulile de circulație.

Campania 10 pentru siguranţă, demarată luni, se va desfășura timp de două săptămâni, perioadă în care vor fi vizitate 1.500 de unități școlare de la nivel gimnazial și liceal.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!