Antena Căutare

Campania 10 pentru siguranţă. Sfaturile polițiștilor pentru elevi și profesori, la începutul școlii

La început de an școlar, Poliția Română a lansat campania „10 pentru siguranţă”, cu scopul de a crește gradul de siguranță al elevilor.  

La început de an școlar, Poliția Română a lansat campania „10 pentru siguranţă”, cu scopul de a crește gradul de siguranță al elevilor.

„Ministerului Afecerilor Interne, Poliția RRomână, Poliția de Frontieră, Jandarmeria Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și agențiile naționale împotriva traficului de persoane și antidrug a demarat la nivel național Campania 10 pentru siguranță, o campanie de conștientizare ce își propune să crească gradul de siguranță al elevilor în școli”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afecerilor Interne.

Conducerea MAI a dispus efectuarea unor activități și acțiuni informative-preventive pentru a transmite copiilor cele mai bune recomandări, astfel încât aceștia să nu devină victime în trafic.

Două dintre obiective sunt ca elevii să fie învățați să folosească în siguranță internetul și să ajungă în siguranță la școală, respectând regulile de circulație.

Campania 10 pentru siguranţă, demarată luni, se va desfășura timp de două săptămâni, perioadă în care vor fi vizitate 1.500 de unități școlare de la nivel gimnazial și liceal.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Fundulețul mult în spate!”. Diana Stejereanu, antrenament incendiar pentru cupluri, la „Neatza cu Răzvan și Dani” - Vid... Dani Oțil i-a altoit pe Răzvan Simion și Cătălin Oprișan, în direct! A aruncat cu un adidas după ei! Răzbunarea a fost p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x