Antena Căutare

Ce se schimbă în București, cu ocazia vizitei Papei Francisc. Reguli speciale și restricți de trafic

Vizita Papei Francisc aduce restricţii de trafic în Bucureşti, unele care intră în vigoare chiar de joi. Aşa că mare atenţie unde vă parcaţi maşinile în următoarele zile. Traficul este restricţionat pe mai multe străzi şi bulevarde din Capitală.

Vizita Papei Francisc aduce restricţii de trafic în Bucureşti, unele ce intră în vigoare chiar de joi. Aşa că mare atenţie unde vă parcaţi maşinile în următoarele zile! Traficul este restricţionat pe mai multe străzi şi bulevarde din Capitală.

Vizita Papei Francisc închide Capitala pentru bucureșteni, dar o deschide pentru lume. Începând de vineri, toți ochii vor fi ațintiți asupra noastră! După 20 de ani, România este, din nou, vizitată de un Papă.

Papa Francisc are rang de șef de stat și este reprezentantul a peste un miliard de catolici, motiv pentru care și măsurile de securitate sunt extreme. Oprirea şi staţionarea autovehiculelor sunt interzise în zonele unde au loc evenimentele cheie ale vizitei papale: Palatul Cotroceni, Catedrala Neamului şi Catedrala Sfântul Iosif.

Aproximativ 50.000 de persoane vor lua parte la evenimentele din București.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Coapse tonifiate în doar câteva săptămâni? Se poate, cu antrenamentul propus de Diana Stejereanu!... „Eu am un superbebe” continuă! Furtuna l-a speriat pe Vlădut, dar tot rămâne cea mai simpatică mascotă a Turciei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x