Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Și cățeii sunt stresați! Tratamentul facial și baia cu miere și lapte sunt doar câteva dintre ritualurile recomandate patrupedelor

 

Neatza cu Răzvan și Dani. Mulți iubitori de patrupede își doresc ca animalele lor de companie să aibă parte de tratamente asemănătoare celor care se bucură ei. Astfel își duc necuvântoarele la spa.

Acum, vizitele la spa nu mai sunt rezervate exclusiv oamenilor, ci și animalelor de companie. Într-un salon din București, patrupedele au parte de ședințe de relaxare cu lapte și miere...la propriu!

Dante și Murphy sunt doi căței tare norocoși! Specialiștii în relaxare le-au pregătit câte un pachet personalizat. 

Tratamentele faciale, masajul terapeutic și baia cu „lapte și miere” sunt doar câteva dintre ritualurile cu care vă puteți răsfăța prietenii necuvântători. Excentricii pot merge mai departe! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI