Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cheia succesului stă în cifre! Cum obținem bunăstarea prin intermediul numerologiei. Semnificația cifrelor, pe scurt

Corina Stratulat, numerolog, a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a explicat cum putem obține bunăstarea, cu ajutorul....numerelor!

Corina Stratulat, numerolog, a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a explicat cum putem obține bunăstarea, cu ajutorul....numerelor!

Numerologia este una dintre științele vechi, ale cărei baze au fost puse de însuși Pitagora. Matematicianul și-a dat seama că cifrele nu au doar valoare cantitativă, ci și una calitativă. asta înseamnă o vibrație și o informație.

Așa că, în momentul în care cifrele apar în viața noastră, acolo există o informație. La nivel personal, numerele din data nașterii poartă o informație ce ne spune cum funcționăm, la nivel de subconștient. Pentru a putea desluși pe deplin aceste informații, este recomandat să apelăm la un expert în numerologie.

O persoană poate folosi acele abilități native pentru a obține succes și performanță.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro