Antena Căutare

Dacă nu devenea bombă sexy, Ramona Olaru s-ar fi făcut polițistă: "Am dat la Academia de Poliție"

Ramona Olaru și-a dorit să îmbrace uniforma de polițist. Vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani ne-a povestit că a fost de două ori să susțină examenele, dar nu a reușit să le și treacă. „Am picat de două ori examenele. N-am fost așa de sportivă.”, a declarat Ramona.

Ramona Olaru și-a dorit să îmbrace uniforma de polițist. Vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani a povestit că a fost de două ori să susțină examenele, dar nu a reușit să le și treacă.

„Am picat de două ori examenele. N-am fost așa de sportivă, a declarat Ramona.

Luată la întrebări de colegii Răzvan și Dani, Ramona n-a dat foarte multe detalii, însă a ținut să precizeze că la viața sa a picat destul examene. L-a trecut, însă, pe cel mai important, testul de angajare la Neatza.

Și dacă Ramona chiar s-a înscris de două ori la Academie, Răzvan doar a intenționat, căci da, și el și-a dorit să poarte chipiu și să se facă polițist.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cel mai scump ziar din istorie este un ziar românesc vândut cu 830.000 de euro... Neatza cu Răzvan și Dani. Duță, ghidul turiștilor în Mamaia! Ce activități putem avea la mare, dacă ne-am săturat de pla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x