Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil, invitat să joace rolul unui bărbat musculos într-un videoclip

 

Rol de bărbat musculos într-un videoclip, este propunerea care l-a pus pe gânduri pe Dani Oțil. Dis-de-dimineață, la Neatza cu Răzvan și Dani, Ana Maria Ababei și-a manifestat cu interes dorința de a-l avea pe matinalul nostru, poate dezbrăcat, în noua sa producție muzicală.

Ana-Maria Ababei, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", i-a făcut o invitație lui Dani Oțil să joace în noul ei videoclip. Vrea un bărbat cu mușchi, așa că a pus ochii pe Dănuț. 

Ce a răspuns matinalul?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI