Antena Căutare

Festivalul Internaţional al Luminii - „Spotlight” ia startul joi, 18 aprilie, cu un megaconcert Bob Sinclair

Neatza cu Răzvan și Dani. Joi, 18 aprilie, se dă startul unuia dintre cele ma îndrăgite evenimente anuale din București: Festivalul Internațional al Luminii - Spotlight. 

Neatza cu Răzvan și Dani. Joi, 18 aprilie, se dă startul unuia dintre cele mai îndrăgite evenimente anuale din București: Festivalul Internațional al Luminii - Spotlight.

Festivalul Internațional al Luminii – Spotlight ia startul joi, 18 aprilie, la ora 20:00. Lucrări semnate de artiști străini și români recunoscuți în domeniu vor îmbina arta și tehnicile cele mai inovatoare pentru a exprima valorile europene ce susțin tema ediției a V-a a festivalului – EuropeLights.

Douăzeci de instalații, proiecții și videomapping vor schimba fața celor mai cunoscute clădiri din București. Deschiderea oficială este marcată de concertul celebrului artist francez Bob Sinclair, pe 18 aprilie, de la ora 21:00, în Piața George Enescu.

„Anul acesta, am revenit la traseul tradițional, care este Calea Victoriei, începând de la Piața George Enescu, unde va avea loc concertul, până la Palatul Loteriei Române”, a explicat Cristina Nichimiș, PR-ul festivalului.

Smiley News: Pescuitul în canal, noul sport urban: „Tragee, trageee... hop! A scos peștiucu!”... La 139 de ani de la înființare, Banca Națională Română își deschide porțile: „Oamenii nu știu ce bogăție ascunde acest p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x