Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Gașca Zurli pornește în turneu național! Unde vor poposi cei mai buni prieteni ai copiilor, cu noul lor spectacol, „Magellan”

 
+2 click pentru
galerie

Neatza cu Răzvan și Dani. Este vestea pe care o așteptau toți copilașii! Gașca Zurli pornește într-un tuneu național și vine cu un nou spectacol, „Magellan”.  

Gașca Zurli pleacă în turneu cu cel mai nou spectacol, „Magellan”. Turneul național „Gașca Zurli în jurul lumii  va trece prin zece orașe din țară, începând din 6 octombrie, la Galați, și se încheia pe 5 noiembrie, la Timișoara. 

Turneul va mai trece prin Cluj-Napoca, Brașov, Botoșani, Bacău, Buzău, Craiova, Târgu-Jiu. „Gașca Zurli în jurul lumii” se va opri la București, e 30 octombire, la Sala Polivalentă.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI