Antena Căutare

Nikos Vertis, cel mai dorit burlac din Grecia: „Nu este adevărat! Faptul că nu sunt căsătorit are un rol în crearea acestei imagini”

Chiar dacă nu este căsătorit, Nikos Vertis, celebrul artist, nu consideră că este cel mai dorit burlac din Grecia. Cântărețul își dorește să aibă o familie, în special copii.

Chiar dacă nu este căsătorit, Nikos Vertis, celebrul artist, nu consideră că este cel mai dorit burlac din Grecia. Cântărețul își dorește să aibă o familie, în special copii.

„Nu sunt cel mai râvnit bărbat din Grecia. Faptul că nu sunt căsătorit are un rol în crearea acestei imagini, dar nu este adevărat.”

Nikos Vertis vine dintr-o familie numeroasă. Oare mama artistului nu îl presează cu clasicele întrebări: „Când te însori?” „Când mă faci bunică?”

„Este un vis...În Grecia, avem o zicală: cu cât îmbătrânești, cu atât mai greu îți este să îți înemeiezi o familie. Îmi doresc ca, la un moment dat, să fiu tată, un bărbat așezat la casa lui. Mereu am spus că în momentul în care voi avea familie, copii, vreau să fiu acolo, cu ei, voi renunța la călătorii.”

În finalul interviului, Nikos Vertis a transmis un mesaj fanilor săi din România?

„Nu cred că aș putea să găsesc cuvintele potrivite pentru a le mulțumi oamenilor din România pentru susținerea și iubirea lor. Este o surpriză foarte mare pentru mine, să văd câți oameni vor să mă vadă. Publicul din România este cu totul special, cald, atent la fiecare detaliu, minunat. Asta mă face să dau totul pe scenă.”

Nikos Vertis, celebrul artist din Grecia, interviu în exclusivitate: „Este a patra oară când vin în România, încep să mă... „Ce-i cu tine, Ramono? Arăți ca o profesoară de desen care nu și-a luat titularizarea de vreo șapte ani!” N-o să credeți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x