Antena Căutare

Lăcrămioara juca fotbal. La 17 ani, a pensionat crampoanele și s-a apucat de box. Acum, este campioană europeană și speranța României la aurul olimpic

Lăcrămioara Perijoc este sportiva care a renunțat la fotbal și a ajuns campioană europeană la box. „Nici nu știam că există box pentru fete”, a declarat campioana pentru „Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Lăcrămioara Perijoc este sportiva care a renunțat la fotbal și a ajuns campioană europeană la box. „Nici nu știam că există box pentru fete”, a declarat campioana pentru „Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Joacă fotbal mai bine decât mulți profesioniști, este fană Ianis Hagi și este campioană europeană la box! Lăcrămioara Perijoc este speranța României la o medalie olimpică. S-a încălzit la europenele de anul acesta, din Spania unde a câștigat aurul la categoria 54 de kilograme.

„A fost meciul cu cea mai mare satisfacție. La final, simțeam că am câștigat, dar aveam mici rețineri. Când am auzit „România”, nu-mi venea să cred! a fost cel mai tare meci și cea mai mare satisfacție pe care am avut-o”, a povestit Lăcrămioara, despre momentul în care a devenit campioană europeană.

Până în 2013, Lăcrămioara a jucat fotbal la Fălticeni. Pasiunea pentru box și-a descoperit-o la 17 ani, când a fost remarcată de un antrenor, chiar pe terenul de fotbal.

„Pot să spun că nu eu am ales boxul, ci boxul m-a ales pe mine. Eram în clasa a unsprezecea când fostul meu antrenor de box mi-a zis că m-a văzut la un meci de fotbal. Mi-a zis că aș putea fi bună la box, dar eu am râs, nici nu știam că există box de fete. Când am intrat prima oară în sală, am simțit ceva, că asta este șansa mea”, a povestit sportiva.

Lăcrămioara Perijoc spune că nu i-a fost ușor să ajungă în top. A plecat dintr-o comună de pe lângă Suceava, dintr-o familie cu opt copii.

„Am plecat de la 14 ani de acasă. Deși proveneam dintr-o familie nu foarte înstărită, mi-am dorit mult să fac liceul”, a spus Lăcrămioara.

Mai multe detalii despre viața demnă de film a Lăcrămioarei Perijoc, în materialul video de mai sus.

Telefoane inteligente, oameni bolnavi! Profesorul dr. Alexandru Vlad Ciurea, interviu-eveniment despre sănătatea creieru... În goana după selfie-ul perfect, turiștii au distrus Sfinxul, simbolul Bucegilor. Autoritățile au luat măsuri fără prece...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x