Antena Căutare

Xonia, adevărul despre operațiile estetice ce i-ar fi distrus chipul: „Eu am crezut că nu este nimic...”

Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Xonia a dezvăluit că are probleme de sănătate: „Capul arată ca și cum am 60 de kilorame, dar nu m-am îngrășat”, a explicat artista.

Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Xonia a dezvăluit că are probleme de sănătate: „Capul arată ca și cum am 60 de kilorame, dar nu m-am îngrășat”, a explicat artista.

Xonia se află în vizorul fanilor după ce în ultima perioadă a ajuns de nerecunoscut. Fața ei s-a umflat, iar oamenii se întreabă dacă cumva vedeta a exagerat atunci când și-a mai făcut vreo operație estetică.

„Am niște probleme de sănătate. Cel mai vizibil simptom este la nivelul feței, se vede că este umflată. Am făcut niște analize și aștept să aflu care este cauza. Nu s-a întâmplat peste noapte, a fost în timp. Eu am crezut că nu este nimic, că nu am dormit sau că rețineam apă...O să fie totul bine”, a explicat Xonia.

Întrebată despre zvonurile despre o eventuală operație estetică nereușită, artista a ținut să dezmintă această variantă: „Nu știu de ce ar fi cazul unei operații estetice, mie îmi place foarte mult fața mea!”

Ramona Olaru și Cuza, iubitul ei, prima apariție „oficială” și primul test de sinceritate: „Pasiunea arde puternic în n... Ramona Olaru este gospodina perfectă! Cum și-a răsfățat iubitul, seara târziu? „Așa și-a dorit!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x