Antena Căutare

Neatza de Weekend, 25 iunie. Escapada de vară de pe litoralul românesc. Locul unde te bucuri de relaxare și mâncare bună

Vara este în toi, iar dorința de a scăpa de agitația zilnică și de a te relaxa la malul mării este mai puternică ca niciodată.

neatza de weekend Galerie
Neatza de Weekend, 25 iunie. Escapada de vară de pe litoralul românesc. Locul unde te bucuri de relaxare și mâncare bună | Antena 1

Dacă îți dorești să petreci o vacanță de neuitat pe litoralul românesc, hotelul Mera Onix din Cap Aurora (Mangalia, jud. Constanța) este locul perfect pentru tine sau pentru familia ta.

Echipa de la Neatza, prezentă pentru câteva ediții la hotelul Mera Onix din Cap Aurora începând cu data de 23 iulie

Cu o atmosferă prietenoasă, facilități de top și priveliști spectaculoase, acesta este refugiul unde te poți bucura de sezonul estival.

Amplasat strategic în Cap Aurora, Mera Onix te întâmpină cu brațele deschise pentru a-ți oferi o experiență de neuitat. Cu o arhitectură modernă și elegantă, hotelul se ridică impunător în mijlocul unei oaze de verdeață și de nisip și oferă o panoramă impresionantă asupra Mării Negre. La doar câțiva pași, te vei regăsi pe nisipul fin al plajei și vei auzi sunetele liniștitoare ale valurilor.

Când vine vorba de cazare, la Mera Onix poți găsi camere curate curate, care îți vor oferi tot confortul de care ai nevoie după o zi plină de adrenalină. Decorul modern și culorile luminoase te vor înviora și te vor ajuta să te relaxezi într-un mediu special.

Odată ajuns la Mera Onix din Cap Aurora, nu vei avea timp să te plictisești. Hotelul oferă o gamă largă de servicii și activități pentru a-ți menține distracția și a-ți satisface toate dorințele.

Te poți răcori în piscina în aer liber sau te poți relaxa pe șezlongurile puse la dispoziție, savurând cocktailul preferat.

Gurmanzii vor fi încântați să descopere diversele opțiuni gastronomice oferite de Mera Onix. Restaurantul hotelului îți va răsfăța papilele gustative cu preparate delicioase, pregătite din dragoste și ingrediente proaspete.

Chiar și cei mici vor avea parte de o experiență memorabilă: „De ce își doresc toți copiii să meargă în vacanță la Mera Onix? Ei bine pentru că aici au piscine cu apă încălzită, tobogane acvatice, Kids Park, Kids Club. Aici se întâlnesc cu personaje din lumea Disney, cântă, dansează cu animatori talentați și se bucură de un meniu variat dedicat lor, la Kids Corner. Între mesele principale, la cele două gustări zilnice, la Mera Onix au la discreție fructe, înghețată, clătite, gogoși, popcorn, hamburgeri”, a precizat Florin Ristei, într-o super ediție la Neatza.

Pentru cea mai avantajoasă ofertă este recomandat să rezervi direct pe site-ul www.merahotel.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Super Neatza, 25 iunie 2023. Cum să îți transformi momentele de cafea în experiențe de barista chiar la tine acasă... Neatza cu Răzvan și Dani, 26 mai 2023. Cum să te bucuri de gustul variat al cafelei din confortul casei tale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x