Antena Căutare

Nu e nicio glumă! Mașina lui Andres Iniesta de la FC Barcelona e „Școală de șoferi” la Brăila

Oricât de greu ar părea de crezut, mașina celebrului fotbalist Andres Iniesta de la FC Barcelona a ajuns la Brăila, la o școală de șoferi!

Oricât de greu ar părea de crezut, mașina celebrului fotbalist Andres Iniesta de la FC Barcelona a ajuns la Brăila, la o școală de șoferi!

Cătălin Oprișan a făcut o descoperire uriașă și a prezentat dovada clară a faptului că tinerii care doresc să își ia permisul de conducere o pot face conducând chiar mașina lui Iniesta!

Care este povestea din spate?

În toamna lui 2003, Andres Iniesta, pe atunci un tânăr de la FC Barcelona, primește de la unul dintre sponsorii lui FC Barcelona un autoturism Audi sport, A3. Îl ține doi ani și jumătate, apoi, în primăvara lui 2006, îl donează unui prieten.

Peste un deceniu, mașina unuia dintre cei mai mari jucători de fotbal din istorie, campion mondial și european, deținător de UEFA Champions League, ajunge la Brăila, acolo unde este folosit în cadrul unei școli de șoferi.

Mașina arată super bine, iar patronii au inclus, la prezentare, și un tricou cu numărul 8 al faimosului jucător, pe bacheta din spate.

Citește întregul material despre mașina lui Andres Iniesta de la FC Barcelona pe a1.ro!

Dani Oțil se apucă de cântat! Are deja și un super videoclip! „La final, calul vine la mine, se pune în genunchi și mă r... Mama Deliei îi ia locul lui Vlădutz de la „Neatza”! „Vă face mama ciorbă, vă face mama tocăniță...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x