Antena Căutare

Pepe lansează piesa și clipul "Rămâne între noi" la Neatza! O domnișoară superbă, Anastasia, joacă în clip, deși vremea rea i-a jucat feste echipei de filmări

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Pepe a venit să lanseze piesă și clipul "Rămâne între noi"

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Pepe a venit să lanseze piesă și clipul "Rămâne între noi", care vine la fix un an de "Sentimente intense" și îți va face poftă de dans până în zori.

O domnișoară superbă, Anastasia, joacă în clip, deși vremea rea i-a jucat feste echipei de filmări, iar mai multe scene au fost ulterior eliminate.

“Piesa nouă este despre pasiune, acea pasiune ce izvorăşte din sentimentele intense ce apar atunci când ajungi să trăieşti o iubire ca niciodată pentru o femeie cât o sută. Orice altceva, chiar şi interpretările ar trebui să rămână undeva acolo ascunse, secrete pentru un plus de savoare, de instensitate, de mister”, spune Pepe.

Țop, țop, țup și buf! Explozie în platoul Neatza! Mărțișorul Dani Oțil a făcut pană. Flavia, nerăbdătoare să-i acorde pr... Amna cântă și nu are vreo îndoială: "Mă descurc și singură!" Cu așa o prezență fresh, nu are cum să nu vină pr...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x