Antena Căutare

Pepe lansează piesa și clipul "Rămâne între noi" la Neatza! O domnișoară superbă, Anastasia, joacă în clip, deși vremea rea i-a jucat feste echipei de filmări

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Pepe a venit să lanseze piesă și clipul "Rămâne între noi"

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Pepe a venit să lanseze piesă și clipul "Rămâne între noi", care vine la fix un an de "Sentimente intense" și îți va face poftă de dans până în zori.

O domnișoară superbă, Anastasia, joacă în clip, deși vremea rea i-a jucat feste echipei de filmări, iar mai multe scene au fost ulterior eliminate.

“Piesa nouă este despre pasiune, acea pasiune ce izvorăşte din sentimentele intense ce apar atunci când ajungi să trăieşti o iubire ca niciodată pentru o femeie cât o sută. Orice altceva, chiar şi interpretările ar trebui să rămână undeva acolo ascunse, secrete pentru un plus de savoare, de instensitate, de mister”, spune Pepe.

Țop, țop, țup și buf! Explozie în platoul Neatza! Mărțișorul Dani Oțil a făcut pană. Flavia, nerăbdătoare să-i acorde pr... Amna cântă și nu are vreo îndoială: "Mă descurc și singură!" Cu așa o prezență fresh, nu are cum să nu vină pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x