Antena Căutare

Prognoza meteo 1 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Miercuri, 1 septembrie 2021, valorile termice sunt în scădere, iar prima zi de toamnă se simte în toată țara.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Miercuri, 1 septembrie 2021, valorile termice sunt în scădere, iar prima zi de toamnă se simte în toată țara. | Profimedia

Toamna și-a făcut simțită prezența încă de câteva zile. Am avut parte de instabilitate atmosferică, precipitații și temperaturi scăzute în anumite zone ale României. Prima zi din septembrie aduce cu ea soare în partea de sud și sud-est, dar și cer acoperit de nori în nord, nord-est și vestul țării.

Prognoza Meteo, 1 septembrie, Maramureș

În Maramureș am început încă de zilele anterioare să avem vreme rece cu cer mai mult acoperit, precipitații însemnate cantitativ și temperaturi destul de scăzute. Astăzi vom avea o maximă de 19 - 20 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 1 septembrie, Crișana

Nici în Crișana nu se schimbă foarte mult lucrurile. Vom avea parte de o zi mohorâtă și aici, iar temperaturile maxime ajung undeva la 20 - 21 de garde Celsius. Șansele de precipitații sunt mai mari în cea de-a doua parte a zilei.

Prognoza Meteo, 1 septembrie, Banat

În Banat este posibil să fie puțin mai cald astăzi față de zilele pecedente. Ne vom bucura de soare pentru o perioadă scurtă de timp, iar norii vor fi trecători. Mercurul din termometre va urca până la 22 - 23 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 1 septembrie, Oltenia

Astăzi vom avea parte de o vreme mai călduroasă în Oltenia. Soarele se va menține pe cer pe tot parcursul zilei, iar temperaturile maxime din prima zi de toamnă vor atinge 25 - 26 de grade Celsius în anumite zone.

Prognoza Meteo, 1 septembrie, Transilvania

În zonele de deal, de munte și toate zonele centrale ale țării vom rămâne la vreme rece și în prima zi din septembrie, temperaturile fiind specifice acestei perioade. Vom avea parte de precipitații și temperaturi destul de scăzute. Maximele vor atinge 17 - 20 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 1 septembrie, Moldova

Dacă zilele trecute am mai avut parte de soare în nordul Moldovei, astăzi lucrurile se schimbă. Cerul va fi mai mult acoperit de nori și aici, vom avea precipitații și temperaturi maxime de până la 17 grade Celsius, poate în sudul regiunii ne vom bucura de soare și valori maxime ce vor atinge 20 - 21 de grade Celsius.

Prognoza Meteo, 1 septembrie, Dobrogea

Cel mai cald se anunță și astăzi în Dobrogea. Avem soare în continuare, încă se mai simte puțin căldura verii, iar temperaturile maxime se vor situa între 27 - 28 de grade Celsius. Cei care își doresc să meargă pe litoral se vor bucura de câteva zile cu soare.

Prognoza Meteo, 1 septembrie, Muntenia

Vremea va rămâne frumoasă și în Muntenia. Soarele se va menține pe cer în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat, iar șansele de precipitații sunt reduse și astăzi. Valorile maxime vor fi cuprinse între 26 - 28 de garde Celsius.

Prognoză meteo 1 septembrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 19°C

Timișoara – 21°C

Baia Mare – 17°C

Craiova – 24°C

Sibiu – 16°C

București – 27°C

Constanța – 28°C

Galați – 26°C

Brașov – 17°C

Miercurea Ciuc – 14°C

Iași – 19°C

Cluj-Napoca – 17°C

Suceava – 18°C

Horoscopul zilei 1 septembrie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru... Previziunile numerologice pentru toamna lui 2021. Numerologul Corina Stratulat ne împărtășește noi informații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x