Antena Căutare

Prognoza Meteo, 5 iunie 2020. Temperaturi ridicate la final de săptămână. Vine canicula?!

Prognoza Meteo, 5 iunie 2020. Frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea. Vreme din ce în ce mai caldă în toată țara.

Meteorologii anunţă că vremea se încălzeşte în majoritatea zonelor din România, iar temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 32 de grade Celsius.

Specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie precizează că vremea va deveni caldă pentru această dată, local călduroasă după-amiaza în Câmpia Română. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade Celsius, mai scăzute pe litoral, iar cele minime, între 7 și 17 grade Celsius.

Foto | Grindină și ploi violente într-un județ din România. Străzile au fost acoperite de bucățele de gheață​

În Bucureşti, vremea va deveni caldă pentru această dată, călduroasă după-amiază. Temperatura maximă se va situa în jurul a 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară și noaptea, când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Ziua, cerul va fi variabil cu unele înnorări și ploi slabe de scurtă durată în vest și la munte. Seara și noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat, iar local în jumătatea vestică a țării și pe arii restrânse în rest vor fi averse, trecător însoțite de descărcări electrice şi izolat grindină.

Pe arii restrânse, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va avea intensificări la munte, cu rafale de 80-90 km/h, dar temporar şi în celelalte regiuni, în special în cele vestice și estice, unde rafalele vor fi de 60-70 km/h.

Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată în 15 judeţe, până la ora 22.00/ Cantităţile de apă care se vor acumula pot ajunge la 35 de litri pe metru pătrat​

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Horoscopul zilei, 5 iunie 2020. Nativii Taur au de returnat niște datorii. Ce zodie este afectată psihic și fizic... Smiley News: Polițiștii din Statele Unite au arestat, din greșeală, un ofițer FBI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x