Antena Căutare

Prognoza meteo 8 septembrie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Miercuri, 8 septembrie 2021, temperaturile sunt apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului, însă vremea se va menține relativ răcoroasă dimineața în aproape toată țara.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Miercuri, 8 septembrie 2021, temperaturile sunt apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului | Profimedia

Pe parcursul zilei vom avea parte de un cer înnorat și izolat ploi slabe de scurtă durată în regiunile sudice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe litoral și în bazinului vestic al Mării Negre, precum și în sudul Banatului.

Dimineața și noaptea se va semnala ceață pe arii restrânse în nordul și centrul țării, cu precădere în depresiuni.

Prognoza Meteo, 8 septembrie, Maramureș

În Maramureș se anunță o zi plăcută, cu soare și maxime de până la 24 de grade Celsius în Sighetu Mm, iar 25 de grade Celsius în Baia Mare și Satu Mare.

Prognoza Meteo, 8 septembrie, Crișana

Pentru Crișana ziua de miercuri aduce și temperaturi normale pentru prima decadă a lunii septembrie. Se vor înregistra 25 de grade Celisus în Oradea și 26 de grade Celsius în Arad, iar vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza Meteo, 8 septembrie, Banat

Bănățenii se vor bucura de un soare generos și de temperaturi ce vor urca astăzi până la 24 de grade Celsius în Reșița, 26 de grade Celsius în Lugoj și Timișoara.

Prognoza Meteo, 8 septembrie, Oltenia

În Oltenia cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în partea de sud a regiuni. Termometrele vor indica la prânz 23 de grade Celsius în Craiova și Slatina, 24 grade Celsius în Târgu-Jiu și Rm. Vâlcea, iar 25 de grade Celsius în Drobeta.

Prognoza Meteo, 8 septembrie, Transilvania

O zi frumoasă de toamnă vom avea și în Transilvania, chiar dacă dimineața și seara va fi destul de răcoare. Maximele termice vor atinge 21 de grade Celsius în M. Ciuc, 22 de grade Celsius în Brașov, 23 de grade Celsius în Sibiu, Sf. Gheorghe și Cluj-Napoca, 24 de grade Celsius în Alba Iulia, Zalău, Bistrița și Târgu-Mureș, iar 26 de grade Celsius în Deva.

Prognoza Meteo, 8 septembrie, Moldova

Pentru Moldova se anunță cer senin și valori termice de până la 22 de grade Celsius în Suceava și Piatra Neamț, 23 de grade Celsius în Vaslui, Botoșani și Galați, 24 de grade Celsius în Bacău și Iași, iar 25 de grade Celsius în Botoșani.

Prognoza Meteo, 8 septembrie, Dobrogea

În Dobrogea vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil, vânt slab până la moderat și maxime ce vor atinge 20 de grade Celsius în Sulina, 21 grade Celsius în Constanța, 23 grade Celsius în Tulcea, iar 24 grade Celsius în Cernavodă.

Prognoza Meteo, 8 septembrie, Muntenia

În Muntenia cerul se anunță variabil, ceva mai mulți nori așteptăm doar prin sud, unde izolat este posibil să avem parte de ploi slabe. Mercurul din termometre va urca până la 22 de grade Celsius în Pitești și Târgoviște, 23 de grade Celsius în Alexandria, 24 de grade Celsius în Ploiești, Buzău, Brăila, Slobozia, București și Giurgiu, iar 25 de grade Celsius în Călărași.

Prognoză meteo 8 septembrie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 25°C

Timișoara – 26°C

Baia Mare – 25°C

Craiova – 23°C

Sibiu – 23°C

București – 24°C

Constanța – 21°C

Galați – 23°C

Brașov – 22°C

Miercurea Ciuc – 21°C

Iași – 24°C

Cluj-Napoca – 23°C

Suceava – 22°C

Horoscopul zilei 8 septembrie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru... Horoscopul zilei 9 septembrie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x