Antena Căutare

Ramona Olaru și Gabriela Prisăcariu, prezentare de modă în direct la Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru și Gabriela Prisăcariu au atras toate privirile pe platoul emisiunii matinale "Neatza cu Răzvan și Dani".

Ramona Olaru și Gabriela Prisăcariu, prezentare de modă în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, cele doua sunt imbracate in rochii de culoare roz si mov.
Ramona Olaru și Gabriela Prisăcariu, prezentare de modă în direct la Neatza cu Răzvan și Dani.

Alexandru Raicu a lansat o nouă colecție de modă în direct, iar cele care au urcat pe podium au fost chiar Ramona Olaru și Gabriela Prișăcariu, soția lui Dani Oțil.

Cele două au strălucit în ținutele spectaculoase și au atras privirile publicului. Piesele vestimentare sunt inedite, cu multă culoare și strălucire.

Ramona Olaru și Gabriela Prisăcariu au atras atenția cu noua colecție de modă

Ramona Olaru și-a făcut apariția într-un tricou negru din lanțuri și cristale, o fustă scurtă din latex și un cardigan din fire de lână și lanțuri metalice. Cea de-a doua ținută pe care a prezentat-o frumoasa blondină este o rochie de seară, care a fost realizată într-un stil retro și accesorizată cu o perucă din cristale.

Gabriela Prisăcariu a purtat două piese vestimentare impresionante și unice, care i-au scos în evidență atuurile fizice. Fusta din paiete și hanoracul lung cu pietre strălucitoare i-au venit de minune.

Soția lui Dani Oțil a purtat și o a doua ținută, o rochie roz cu crăpătură la spate, realizată special pentru un eveniment special sau o Gală.

O puteți urmări pe Ramona Olaru în fiecare zi de luni și vineri, de la 8:00, la "Neatza cu Răzvan și Dani", pe Antena 1.

Rețetă de salată "Trio de pește afumat", gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani... Cum îți poți aranja părul ca la salon. Trucuri pe care trebuie să le urmezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x