Antena Căutare

Răzvan Simion, amintiri amuzante de la Reșița: Dani s-a spălat cu genunchii la gură toată viața lui

Răzvan Simion și Dani Oțil au depănat o amintire amuzantă de la Reșița, unde Dani avea o baie minusculă, în care nici nu era nevoie să se închidă cu cheia.

Răzvan Simion și Dani Oțil au depănat o amintire amuzantă de la Reșița, unde Dani avea o baie minusculă, în care nici nu era nevoie să se închidă cu cheia.

„Noi aveam o baie extrem de mică la Reșița”, a spus Dani Oțil.

Răzvan Simion l-a întrerupt imediat, amintindu-și amuzat: „Nici nu trebuia să închizi cu cheia, ci doar trebuia să stai normal în fața ușii. Nu era chiar o baie, era o cămară”.

„Avea, pe bune, o jumătate de cadă. Deci practic el s-a spălat cu genunchii la gură toată viața lui”, a mai glumit Răzvan Simion.

„Da, că nu se deschidea ușa de genunchiul tău. Aveam cadă cu scaun, băi, săracule”, a spus și Dani Oțil, care a amintit că fratele lui obișnuia să developeze fotografii în acea baie – footgrafii alb-negru pe care le mai are și în prezent.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Are doar 11 ani și îți dă un motiv să fii mândru că ești român! Balerina Martha Savin, spectacol la Neatza, după o perfo... Ligia, fostă concurentă „X Factor”, a lansat o nouă melodie, „Serenade”, alături de Matteo! Este o invitație la dans! Vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x