Căutare Live

Clipul zilei! Cum serbează italienii ziua de naștere în izolare. Vei râde cu lacrimi!

Prezent în studio la "Neazta cu Răzvan și Dani", așa cum deja ne-a obișnuit, Cătălin Oprișan, ne-a adus și astăzi filmulețe pline de haz, care te vor binedispune stârnindu-ți hohote de râs.

Cătălin Oprişan a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum se serbează ziua de naștere în izolare.

Unul dintre filmulețele prezentate astăzi, de Cătălin este despre italieni. Despre latinii care nu se dezic de la petreceri și voie bună, chiar dacă situație este cum este în țara lor.

Smiley News. Povestea lui Pedro Alvares Cabral, exploratorul care a descoperit Brazilia

În vreme de coronavirus, sub stare de urgență și izolare, italienii au găsit o metodă de a ciocni cupele cu șampanie și a rărbătorii zilele de naștere, păstrând totuși distanța legală impusă în contextul pandemiei.

Astfel că italienii, un popor vesel cu sânge latin ce fierbe, aflându-se în izorale, au găsit soluția de a ciocni cupele cu șampanie. Au luat niște bețe lungi, precum undițele, la capătul cărora au atașat paharele cu șampanie și din balcoane au ciocnit cupele cu vecinii, aflați fiecare în balcoanele lor.

Smiley News. La plajă în "izoletă". Italienii schimbă modul în care ar putea arăta statul la malul mării

Imaginile strârnesc râsul, chiar dacă situația care a dus la asta este tragică. Urmăriți tot clipul video de mai sus, prezentat la Neazta, în cadrul rubricii Smiley News!

Cum arată viața în izolare pentru Constantin Enceanu: Am foarte mult de muncă în perioada asta!... Horoscopul zilei, 23 aprilie 2020. Luna nouă în Taur aduce schimbări mari pentru toate zodiile. Scorpionii vor avea part...
Ultimele știri