Antena Căutare

Stil de Succes by Ellida Toma. Ținute cameleonice pentru femei. Dani Oțil: „Unde putem să ne îmbrăcăm așa, fetelor? Că mă ia capul și transpirația…”

Ellida Toma a oferit o lecție de stil vestimentar alături de Alexandra Sandu, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani", pentru mame și femeile independente.

Ellida Toma a oferit o lecție de stil vestimentar alături de Alexandra Sandu, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani", pentru mame și femeile independente.

Alexandra Sandu a prezentat o colecție vestimentară ce pune în valoare femeia prin piese monocrome și materiale delicate și transparente.

„Sunt haine pentru femei independente, care vor să iasă în evidență, dar fără a striga acest lucru”, a explicat ea.

Între ținutele versatile prezentate s-a numărat și una de festival. „O ținută ce poate fi din nou transformată. Poate merge și în zona de seară”, a explicat Elida Toma.

„Unde putem să ne îmbrăcăm așa, fetelor? Că mă ia capul și transpirația…”, a reacționat Dani Oțil la două dintre ținutele prezentate.

Puteți vedea ținutele în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani".

Tu te-ai descurca? Jocul întrebărilor, cu Noaptea Târziu, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cine a greșit a primit un cioca... Lasă „Mona Lisa”! Acesta este cel mai scump tablou din istoria omenirii! Cum arată capodopera lui da Vinci, vândută cu 4...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x