Antena Căutare

Super Neatza cu Răzvan şi Dani a fost lider de audienţă cu ediția de Florii

Cea mai nouă ediţie Super Neatza cu Răzvan şi Dani, difuzată duminică, 17 aprilie, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, cât şi la nivel urban.

Ramona Olaru, Răzvan Simion, Dani Oțil, Florin Ristei
Cel mai urmărit matinal din România, Super Neatza cu Răzvan şi Dani, face casă bună cu distracţia şi bifează o nouă relocare cu multă distracţie, voie bună şi premii pe măsură | Antena 1

Astfel, conform Kantar Media, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, în intervalul 09:00 -13:00, Antena 1, Super Neatza cu Răzvan şi Dani a înregistrat un rating mediu de 3.2 puncte şi 18.1% cota de piaţă, fiind urmată de Pro TV cu 3 puncte de rating şi 17% cota de piaţă. Şi la nivel urban, matinalul de la Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor.

Citește și: Dani Oțil, mesaj emoționant după roast-ul pe care i l-a făcut Gabriela Oțil, la iUmor. Mărturisirile la rece ale prezentatorului

Ce s-a întâmplat în ediția din Duminica Floriilor la matinalul Super Neatza cu Răzvan şi Dani

Cel mai urmărit matinal din România, Super Neatza cu Răzvan şi Dani, face casă bună cu distracţia şi bifează o nouă relocare cu multă distracţie, voie bună şi premii pe măsură. În Duminica Floriilor, încă de la primele ore ale dimineţii, întreaga echipă a matinalului a transmis live, vreme de patru ore, dintr-un mall din sudul Bucureştiului, la aniversarea a 12 ani de existenţă pe piaţa de profil.

De Florii, gaşca matinalilor a avut şi propriul sărbătorit, pe Florin Ristei, iar alături de el au venit mare parte dintre concurenţii celui mai nou sezon Te cunosc de undeva!. Oana Radu, Mandinga, Connect R şi What’s Up sunt doar o parte dintre artiştii care le-au trecut pragul matinalilor în ediţia specială Super Neatza şi au participat la concursurile pregătite special pentru vizitatorii mall-ului, unele cu premii pe măsură.

Citește și: iUmor și iMai Mult Umor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1. Ediția 10 din sezonul 12 iUmor a fost una incendiară

De-a lungul timpului, îndrãgita echipã a matinalului nu s-a dat în lãturi de la nimic, au facut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, au transmis de pe apã sau din aer, au locuit o sãptãmânã într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia.

Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, au reuşit chiar să construiască un platou exceptional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouã premierã în televiziune sau au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

Salată de cartofi cu macrou afumat. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 17 aprilie 2022... Foietaj umplut cu cartofi și carne. Rețeta lui Nicolai Tand la Super Neatza, 19 aprilie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x