Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Sacrificiul

Târgul de Crăciun din Obor are cozonaci de 25 de kilograme! Ce surprize găsești aici

Marian Duţă, omul informat de la emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”, s-a înarmat cu multă răbdare și a mers în parcul Obor din București, pentru a prezenta târgul de Crăcium!

Marian Duţă, omul informat de la emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”, s-a înarmat cu multă răbdare și a mers în parcul Obor din București, pentru a prezenta târgul de Crăcium!

Aici, copiii sunt așteptați cu surprize de tot felul, de la carusele și trenulețe și până la jucării magice! Tot aici se află și un record cu adevărat impresionant: o turtă dulce lungă de zece metri!

Pentru restul pofticioșilor, târgul de Crăciun de la Obor are inclusiv doi cozonaci de câte 25 de kilograme fiecare!

Ce să mai, e mai mult decât evident că trebuie să mergi la târg și să profiți de toate aceste delicii culinare și surprize de tot felul!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!