Live acum
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Tavi Clonda lansează HIT-ul verii, la Neatza! Piesa "Prea Cald" este senzația acestui sezon estival | Video

Tavi Clonda lansează HIT-ul verii, la Neatza! Piesa "Prea Cald", este senzația acestei veri.În videoclipul piesei apar artiști celebri din showbiz-ul românesc.

Tavi Clonda lansează piesă "Prea cald" ce se anunță a fi unul dintre hiturile verii. Piesa "Prea cald" este compusă de Tavi împreună cu Alexandru Luft și Alexandru Cismaru și produsă de Luft Records.

Artistul Tavi Clonda a lansat o piesă superbă, de vară, care va fi cu siguranța HIT-ul verii.

Ana Baniciu, apariție sexy și provocatoare, în noul ei videoclip! Melodia "Fac ce vreau", lansată la Neatza |Video

În clipul piesei apar nu mai puțin de treizeci și cinci de artisti. Printre ei se număra: Adda, Marcel Pavel, Eduard Sanda, Andrei Ștefanescu, Ami, Monica Anghel, Jojo si lista poate continua.

Toți artiștii s-au filmat singuri, iar apoi a fost editat videoclipul, care este unul de senzație, la fel ca melodia.

Urmăriti videoclipul piesei "Prea Cald" și ascultați melodia lui Tavi Clonda, accesând clipul video de mai sus difuzat la Neatza cu Razvan și Dani.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro