Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Unul cântă la pantof, altul la ananas și totul sună GENIAL! Artiști celebri și-au făcut de cap cu piesa „Walk This Way”

 

Cătălin Oprișan e un adevărat maestru în materie de clipuri video virale, doar că de data aceasta matinalul chiar a găsit o adevărată „bijuterie”!

Mai exact, în clipul video se poate vedea cum solistul celebrei trupe Aerosmith, alături de băieții de la Run DMC și celebrul prezentator Jimmy Fallon fac show de zile mari cu hitul „Walk This Way”!

Unul cântă la pantof, altul la ananas și totul sună extraordinar de bine! Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să te convingi!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI