Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

VIDEO! Nebunieee pe melodia lui Matteo. Artistul a rupt toate topurile: ”Panama” e mare hit în Asia

 

Cântărețul român Matteo a generat o adevărată isterie la mii de kilometri depărtare, notează site-ul stiridiaspora.ro. ”Panama”, una dintre piesele sale mai vechi, a devenit una dintre cele mai căutate și ascultate piese în Asia. A ajuns să fie chiar în top 100 de căutări în China și locul 1 pe Shazam. 

Matteo a cucerit, de-a lungul timpului, topurile muzicale si publicul cu numeroase hituri, dar niciodată nu a înregistrat o adevărat nebunie, cum se întâmplă acum. 

Persoanele care îndrăgesc melodia lui Matteo s-au filmat și au postat pe Youtube filmulețe cu dansul lor pe ”Panama”.

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE