Antena Căutare

VIDEO! Nebunieee pe melodia lui Matteo. Artistul a rupt toate topurile: ”Panama” e mare hit în Asia

”Panama” a devenit una dintre cele mai căutate și ascultate piese în Asia. A ajuns să fie chiar în top 100 de căutări în China și locul 1 pe Shazam.

Cântărețul român Matteo a generat o adevărată isterie la mii de kilometri depărtare, notează site-ul stiridiaspora.ro. ”Panama”, una dintre piesele sale mai vechi, a devenit una dintre cele mai căutate și ascultate piese în Asia. A ajuns să fie chiar în top 100 de căutări în China și locul 1 pe Shazam.

Matteo a cucerit, de-a lungul timpului, topurile muzicale si publicul cu numeroase hituri, dar niciodată nu a înregistrat o adevărat nebunie, cum se întâmplă acum.

Persoanele care îndrăgesc melodia lui Matteo s-au filmat și au postat pe Youtube filmulețe cu dansul lor pe ”Panama”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mira are "VINA" succesului! Ultima sa melodie, care a cucerit internetul, a răsunat în platoul de la "Nea... Zi dificilă pentru o ZODIE: Totul îi merge prost și e posibil să apară lacrimile! Horoscopul DIMINEȚII de joi, 15 martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x