Live acumSerial: Sacrificiul (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

VIDEO! Vă amintiți de acea bachata cu senzualitate peste limite? Flavia și Dani, atingeri interzise într-un nou dans împreună!

Dani a primit o provocare inedită în urmă cu ceva timp să danseze bachata. Flavia a fost cea care i-a dat câteva lectii și i-a fost parteneră prezentatorului.

Dani a primit o provocare inedită în urmă cu ceva timp, să danseze bachata. Flavia a fost cea care i-a dat câteva lectii și i-a fost parteneră prezentatorului.

Vecina de la Neatza i-a arătat mai multe mișcări pe care le-au repetat împreună, până când Dani a învățat coregrafia. Rezultatul a fost unul spectaculos!

Acum, istoria se repetă! Dani și Flavia s-au apucat de balet, sub îndrumarea Oanei Ioniță, invitată în emisiune, alături de doi dintre elevii școlii sale de balet.

Priviți ce a ieșit!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!