Căutare Live

Vrei o vacanță? Hai la Targul de Turism de la Romexpo!

Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Târgul de Turism al României, ne prezintă cele mai bune oferte de vacanță.

Dacă nu v-ați planificat concediul de iarnă și nu știți ce destinații să alegeți, Duță arată în exclusivitate ofertele de la Târgul de Turism. În Maramureș de exemplu, oamenii vin ca turiști și pleacă ca prieteni, pentru că nenumăratele pensiuni din această regiune sunt deja pregătite să primească doritorii atât de Crăciun cât și de Revelion. Bucate tradiționale pregătite cu drag, peisaje ca de poveste și multă voie bună, sunt lucrurile principale pe care le oferă o experiență în Maramureș.

Agențiile de profil au propuneri atractice și chiar la jumătate de preț. Nu doar zona Maramureșului poate găzdui turiștii de sărbători, ci în toate zonele tradiționale din România.

Magie pentru adulți, la Neatza cu Răzvan și Dani! Dani Oțil, asistentul Cristinei Strecopîtov, un mic picasso!... Gabriel Tamaș vorbește despre momentul din Israel: „Am lucrat două luni în folosul comunității la un spital. A fost o ex...
Ultimele știri