Căutare Live

16 ani diferență între cât i-au dat și cât are, de fapt! Soții Pandrea au pierdut o grămadă de bani dintr-un foc

Monica este învățătoare, iar Florin, zugrav. Sunt din același sat și s-au cunoscut de mici, la joc, la Caminul cultural. Sunt căsătoriți de 25 de ani și au un băiat, Andrei, de 23 de ani.

Monica este învățătoare, iar Florin, zugrav. Sunt din același sat și s-au cunoscut de mici, la joc, la Caminul cultural. Sunt căsătoriți de 25 de ani și au un băiat, Andrei, de 23 de ani.

Au fost plecați o perioadă la muncă, în Italia, iar dacă nu vor reuși să câștige banii doriți, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, Florin va pleca din nou la muncă în străinătate, de data aceasta în Franța.

Dacă prima rundă a fost un real succes, la cea de-a doua încercare banii s-au dus dintr-un foc, căci a fost o diferență uriașă între vârsta preconizată de ei și cea reală.

Maria Butaciu, îndrăgita cântăreață de muzică populară, în comă, la spital! Artista a suferit un accident vascular, iar ... Sylvia, mărturisiri surprinzătoare la „Stăpânii Vedetelor”! „Este foarte posesiv cu mine”...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri