Antena Căutare

Trafic blocat în București din cauza unui accident petrecut în urmă cu puțin timp! Ce zone trebuie să evitați

Accident grav s-a produs azi-dimineață în București! Șoferul a murit pe loc după ce a pierdut controlul volanului. Traficul a fost blocat, circulându-se doar pe linia de tramvai. Ce zone este bine să evitați:

Accident grav s-a produs azi-dimineață în București! Șoferul a murit pe loc după ce a pierdut controlul volanului. Traficul a fost blocat, circulându-se doar pe linia de tramvai. Ce zone este bine să evitați:

Zi neagră astăzi pentru un bărbat din București. Șoferul în vârstă de 54 de ani a murit astăzi dimineață în jurul orei 5:00 după ce a pierdut controlul volanului și a intrat în refugiul stației STB Crinului (Societatea de Transport București), în zona Șoselei Chitila către Bulevardul Ion Mihalache, a confirmat Brigada Rutieră.
Medicii prezenți la locul accidentului au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-l salva pe bărbat, însă fără noroc, în cele din urmă declarându-l mort pe bărbat, conform digi24.
Traficul a fost restricționat în zonă, circulându-se doar pe linia de tramvai.

Video! Accident teribil cu 6 victime la Iași! Un mort și cinci răniți care se zbat între viață și moarte. Cine a fost vi... S-a decis! Schimbări majore în programul copiilor! Nicio școală nu va mai învăța în aceste condiții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x