Antena Căutare

Cum arată acum micuțul „Hercule”. Băiatul care impresiona o țară întreagă în 2012 și-a arătat mușchii în mediul online

Giuliano Stroe a intrat în Cartea Recordurilor la vârsta de 5 ani cu titlul de „cel mai puternic copil din lume”. Iată cum arată acum tânărul care a uimit întreaga țară!

Galerie
Cum arată acum micuțul „Hercule”. Băiatul care impresiona o țară întreagă în 2012 și-a arătat mușchii în mediul online | Profimedia

Giuliano Stroe sau „Micul Hercule” așa cum s-a făcut cunoscut în întreaga țară, a devenit bărbat în toată regula.

Tânărul care făcea antrenamente extreme de la vârsta de 2 ani s-a afișat în mediul online, arătându-și mușchii pe care îi are acum și care l-au făcut atât de apreciat în rândul românilor.

Citește și: Fiul lui Radu Mazăre are o afacere de succes. Cu ce se ocupă Răducu Mazăre și ce a făcut cât timp tatăl lui a fost în arest

Iată cum s-a postat Giuliano Stroe în mediul online!

Articolul continuă după reclamă

Cum arată acum micuțul „Hercule”

În urmă cu mai bine de un deceniu, Giuliano uimea întreaga țară cu felul în care arăta datorită antrenamentelor extreme pe care le făcea încă de la vârsta de doi ani.

Părinții micuțului „Hercule” l-au înscris pe băiat și în cadrul unui show de talente unde a reușit să se remarce datorită mușchilor lui care păreau absolut imposibili pentru o vârstă atât de fragedă.

Giuliani nu doar că a devenit faimos la vârsta de 5 ani, ci a și intrat în Cartea Recordurilor pentru performanțele sale în domeniu, obținând titlul de cel mai puternic copil din lume.

Trupul sculptat, la care mulți tineri doar visează, a uimit mii de oameni, iar pătrățelele de pe abdomen și mușchii bine definiți i-a motivat pe mulți să înceapă să facă sport, văzându-l pe Giuliano ca un exemplu.

Citește și: Alex Velea și Connect-R s-au împăcat, după mulți ani în care au fost certați. Momentul emoționant petrecut pe scenă

În prezent, „Micul Hercule” încă face sport și nu renunță la obiceiurile care l-au consacrat. Tânărul încă are un trup de invidiat, dând dovadă de multă perseverență, dorință și motivație.

Iată videoclipul postat recent de Giuliano Stroe!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce multe persoane îi criticau pe părinții băiatului, în mediul online fiind iscate zeci de controverse, alții îl susțineau pe micuț, admirându-i disciplica și capacitatea de a face acest sport la o vârstă atât de fragedă.

Tatăl lui Giuliano a susținut atunci că nu există dovezi științifice potrivit cărora antrenamentele începute la o asemenea vârstă ar putea să oprească creșterea copiiilor, scrie Spy News.ro.

Faptul că tânărul putea să ridice greutăți foarte mari și să facă tracțiuni cu un grad de dificultate extrem de mare încă de la vârsta de 5 ani, i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. Băiatul nu s-a oprit aici, și, la vârsta de 13 ani intra în Cartea Recordurilor datorită fiziculu său și performanțelor obținute în culturism.

Giuliano Stroe, a mai câștigat un record în urmă cu mai bine de un deceniu, și anume, pentru cel mai rapid mers în mâini cu o minge de greutăți ținută între picioare.

Băiatul și fratele său au continuat să fie în atenția presei datorită felului în care tatăl lor îi creștea, speculându-se că micuții urmează un regim de fitness nesănătos, dar care nu s-a concretizat până acum.

Citește și: O mai ții minte pe "cea mai frumoasă fetiță din lume"? Cum arată acum Thylane Blondeau, la 23 ani

Medicamentele care dispar din farmaciile din România. Ce ar trebui să facă cei care le utilizează... A fost amendată cu 89 000 de dolari după ce copiii ei au adunat scoici de pe plajă. Cum a reacționat mămica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x