Antena Căutare

Cum arată tânăra care ne reprezintă la Miss World 2024. Cine este și cu ce se ocupă Ada-Maria Ileana

Ada-Maria Ileana va reprezenta România la Miss World 2024. Iată cine este tânăra în vârstă de 26 de ani și ce declarații a făcut.

Imagine cu o coroană specifică concursului Miss World Galerie
Cum arată tânăra care ne reprezintă la Miss World 2024. Cine este și cu ce se ocupă Ada-Maria Ileana. | Shutterstock

Competiția Miss World 2024 va avea loc în acest an în India și se va desfășura în perioada februarie - martie.

Citește și: Femeia de 69 de ani care vrea titlul de Miss Filipine. Cum arată prima concurentă de vârsta a doua aspirantă la Miss Universe

România va participa din nou la concursul fabulos după o perioadă de șase ani de absență de pe podium.

Anul acesta, Ada-Maria Ileana este cea care ne va reprezenta țara în cadrul competiției și își va arăta frumusețea pe cele mai importante scene ale lumii în acest sens.

Cum arată tânăra care ne reprezintă la Miss World 2024

Ada-Maria Ileana are 26 de ani și a mai participat de-a lungul timpului la competiții importante la nivel internațional de frumusețe.

În prezent, tânăra este profesoară de limba engleză, meserie la care nu mulți se așteptau.

Ada-Maria Ileana se va alătura celorlalte 70 de concurente ale ediției Miss World de anul acesta. Frumoasa concurentă a mai participat la multe concursuri importante și a câștigat titluri în palmares semnificative.

Românca a câștigat Miss World România în anul 2023 și Miss Internațional în anul 2022. Iată ce trăsături frumoase și speciale are Ada-Maria Ileana.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O tânără susține că a descoperit „elixirul tinereții” într-un ingredient banal din bucătărie. Despre ce este vorba

Deși este originară din București, conform Viva.ro, Ada a absolvit masterul în Politici Publice la University College London. Totodată, tânăra este pasionată de relații internaționale și diplomație și este licențiată în Studii de Securitate.

Cu toate acestea, pe lângă pasiunile enumerate mai sus pe care le are, Ada mai are una la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Aceasta este profesor de limba engleză, obținând și certificarea Cambridge.

Ada-Maria Ileana este fondatoarea asociației „Investitorii în visuri”, care se ocupă cu organizarea unor cursuri de formare profesională pentru fetele care se află în centre de plasament. Fiind și președintele asociației, Ada se ocupă în detaliu de afacerea pe care o are, având ca scop principal dorința de a le asigura fetelor din centrele de plasament meserii sigure în momentul în care vor îndeplini vârsta reprezentativă părăsirii acestora.

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, după o operația de 7 ore în care și-a transformat total fața. A costat-o 11.000 de euro

Concurenta organizează, de asemenea, activități caritabile destinate copiilor din mediile cu posibilități reduse pentru a le oferi șansa la o educație bună. Ada iubește copiii și își dorește să contribuie la evoluția sistemului educațional din România.

„Sunt profesoară de engleză de șase ani. La concursurile de frumusețe am conștientizat că au succes femeile realizate, femeile care au o carieră în spate și care au ceva de spus în comunitatea din care provin.

Tocmai de aceea m-am implicat în foarte multe proiecte caritabile, în martie am organizat o prezentare de modă caritabilă. Îmi place și ce fac la școală. Elevii îmi spun Ada sau Teacher. Nu accept cu dumneavoastră că și așa încep să mă simt bătrână. Prima mea generație la care am predat intră acum la facultate, deci deja îmi este foarte greu să îi văd crescând.

Predau la diverse grupe de vârstă, astfel că am predat de la copii de un an până la 16 ani. Mă ascultă cei mari pentru că sunt foarte aproape de vârsta lor și ne înțelegem foarte bine. Este și o prietenie, dar este și respect. Contează să ai în clasă o atmosferă foarte plăcută în care ei să se simtă confortabil” a fost una dintre declarațiile pe care le-a făcut Ada- Maria Ileana în anul 2022.

Citește și: Cât a ajuns să coste operația estetică preferată de românce. Care sunt scorurile în 2024

Tânăra este pasionată și de muzică, având un talent în acest sens, pe care l-a descoperit la vârsta de doar trei anișori. În acest sens, Ada a urmat Școala de Arte din București unde a ales să studieze canto și pianul. Totodată, a obținut diverse premii naționale și internațiole prin intermediul Corului Melortim la care a activat pe parcursul anilor de studiu.

A crezut că va naște două fetițe, însă a adus pe lume o fetiță cu două capete. Ce s-a întâmplat cu bebelușul femeii din ... Stresul reprezintă una dintre cele mai mari probleme ale secolului. Cum te poți îmbolnăvi și ce metode de combatere sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x