Antena Căutare

Tina Duceac, clipe grele după ce a sunat la 112, iar ambulanța a întârziat 2 ore! Actrița din Lia: „am zis că simt că mor”

Tina Duceac, tânăra actriță din Lia - Soția soțului meu, a trecut prin clipe de coșmar după ce a sunat la 112, iar ambulanța a întârziat nici mai mult, nici mai puțin de 2 ore! Ce replică a făcut-o să răbufnească!

Galerie
Tina Duceac, clipe de groază după ce a sunat la 112, iar ambulanța a întârziat 2 ore! Actrița din Lia a simțit că își pierde viața | Antena 1, Instagram

Tina Duceac, tânăra actriță din Lia - Soția soțului meu, a trecut prin momente de groază la sfârșitul acesei săptămâni după ce a început să se simtă rău, iar când a sunat la 112 o angajatî a început să o ia la mișto.

Interpreta Emei din serialul de la Antena 1 a povestit prin ce a trecut pe contul ei de Instagram, iar internauții au rămas fără cuvinte.

Aceasta a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme de sănătate atât de serioase, încât nu a mai putut rezista și a cerut ajutorul unui echipaj de ambulanță, specificând că își dorește să vină și un medic. Cu toate acestea, felul în care au decurs lucrurile a făcut-o pe actriță să realizeze că nu poate primi ajutor din partea statului nici măcar atunci când simte că rămâne fără suflare.

Citește și: Tina Duceac, clipe de panică într-un metrou din București. Ce a pățit frumoasa actriță din Lia, de față cu toată lumea

Articolul continuă după reclamă

Iată ce a transmis Tina Duceac pe pagina ei de Instagram și cât a așteptat să vină o ambulanță pentru a-i acorda ajutorul!

Tina Duceac

La finalul acestei săptămâni, Tina Duceac a povestit pe contul ei de Instagram că a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută. Frumoasa actriță a început să se simtă rău, iar când a cerut ajutor la 112, aceasta a fost luată peste picior, iar mai mult decât atât ambulanța a întârziat 2 ore.

Iată declarațiile!

„Ieri mi-a fost foarte rău, a început spre seară, iar undeva spre dimineață am sunat la 112 pentru că starea mea se agrava de la oră la oră.

I-am rugat să trimită o ambulanță cu medic, pentru că nu mai voiam experiența spitalului care este absolut îngrozitoare.

A VENIT SALVAREA DUPĂ 2 ORE!

Deja așteptasem de o oră și am sunat din nou pentru a vedea ce se întâmplă. Am crezut că au uitat, mi se părea ireal că aștept atât de mult timp. Și ghicii ce?

Persoana care a răspuns m-a redirecționat către dispeceratul de urgențe. Iar acea femeie a început să mă ia la mișto, să țipe la mine, în condițiile în care i-am zis că simt că mor. Replica ei a fost ”las' că nu muriți. Veniți la spital dacă vă vine să muriți” a scris actrița în primul story de pe Instagram, dorind să împărtășească cu urmăritorii ei momentele de groază prin care a trecut și prin care, de altfel, mulți români trec zi de zi.

Citește și: Vlad Gherman, gest neașteptat în fața camerei! Ce a făcut actorul. "Regret această decizie"

„”Las' că nu muriți. Veniți la spital dacă vă vine să muriți.”

Replica unei femei, care ar trebui să îți vină în ajutor, care ar trebui să aibă EMPATIE!!! DE CE MAI LUCREZI ÎN DOMENIU ĂSTA DACĂ NU POȚI FI OM CU OAMENII?

AMBULANȚA A VENIT ÎN 2 ORE, REPET!

De ce dăm atâția bani la stat pentru sănătate???????????????

AI NEOVIE DE EI O SINGURĂ DATĂ PE AN ȘI TE LASĂ SĂ MORI! Și unii te iau și la mișto!

DAR EI VOR SALARII MAI MARI... și își bat joc de noi!” a mai adăugat Tina extrem de revoltată.

Citește și: Zanni, în război cu Jador. Spune că artistul a fost violent cu Oana Ciocan și povestește un episod la care a asistat

Deși nu a dezvăluit ce s-a întâmplat exact și care este motivul pentru care s-a simțit rău, Tina a revenit astăzi cu un story în care a menționat că se simte puțin mai bine și că va lua parte totuși la un eveniment la care este invitată alături de Smaranda Știrbu, iubita lui Selly.

Românii primesc ajutor de încălzire pentru această iarnă. Cât valorează și cine îl primește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x