Antena Căutare

"Ziua unu, The Batman''. Lungmetrajul revine, cu Robert Pattinson ca protagonist

Au început filmările pentru noul lungmetraj cu supereroi "The Batman", care îl are ca protagonist pe Robert Pattinson, alături de cineastul Matt Reeves la cârma proiectului.

"Ziua unu, The Batman''. Lungmetrajul revine, cu Robert Pattinson ca protagonist
Robert Pattinson noul Batman

Batman revine pe marile ecrane, iar cel care îl va interpreta pe celebrul personaj este Robert Pattinson, faimosul actor din "Twilight". Acesta a preluat ștafeta de la alte staruri care au jucat rolul celebrului om- liliac, precum Christian Bale, Ben Affleck, Michael Keaton, George Clooney sau Val Kilmer.

În "The Batman", un rol important îl va avea Zoe Kravitz, care o va interpreta pe Catwoman, unul dintre personajele negative ale filmului.

Alături de Pattinson şi de Kravitz în "The Batman" îi vom regăsi pe actorii Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis, John Turturro şi Jeffrey Wright.

Regizorul filmului este Matt Reeves, a cărui filmografie include titluri precum "Cloverfield" (2008), "Dawn of the Planet of the Apes" (2014) şi "War for the Planet of the Apes" (2017), a avut o perioadă lungă de gestaţie.

Citește și:

Batman chiar a existat! Cine a fost creatura care a terorizat Rusia: „Nu are pene, miroase urât a groapă de gunoi, iar din câte am înțeles, așa arată pterodactilii!”

"The Batman" trebuia să-l aibă ca protagonist pe Ben Affleck, însă în 2017 a renunţat atât la regie cât şi la Batman, personaj de care s-a despărţit definitiv în ianuarie anul trecut.

Se prevede ca "The Batman" să ajungă în cinematografe în iunie.

Urs fugărit de jandarmi în Harghita. A fost emis un mesaj Ro-Alert... Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x