Antena Căutare

Ultima oră! Mii de mașini Dacia au probleme! Cine deține acest model trebuie să meargă în service!

Dacia recheamă în service peste 13.000 de mașini din cauza unei defecțiuni care poate pune în pericol siguranța șoferului. Trei modele Dacia sunt vizate.

Dacia recheamă în service peste 13.000 de mașini din cauza unei defecțiuni care poate pune în pericol siguranța șoferului. Trei modele Dacia sunt vizate.

Reprezentanții Dacia au anunțat că 13.303 automobile trebuie să fie readuse în service-urile companiei românești, pentru a se remedia o problemă la airbagul șoferului.

Anunțul a fost publicat pe site-ul oficial al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și este recomandat să te prezinți cât mai repede la service, ca să nu-ți pui în pericol viața: “În situații excepționale în care este necesară declanșarea airbag-ului, există riscul ca acesta să funcționeze în mod necorespunzător”, se arată în documentul oficial.

Dacia, probleme la airbagul șoferului: ce mașini sunt vizate

Modelele vizate sunt Logan (din generația a doua), Dokker și Lodgy. Dacă ai cumpărat nouă una dintre aceste mașini (sau mai multe, din fiecare model), vei primi o înștiințare din partea constructorului de Mioveni, să te prezinți cu mașina sau mașinile la cel mai apropiat dealer al brandului românesc.

Dacă este identificată o defecțiune la nivelul airbagului șoferului, acesta trebuie schimbat, dar operațiunea de înlocuire a piesei n-ar trebui să dureze mai mult de 50 de minute, te asigură distribuitorul oficial al Dacia, Renault Commercial Roumanie.

Totuși, producătorul nu a precizat nici motorizarea, nici anii de fabricație pentru mașinile care trebuie să fie prezentate la service. Digi24 menționează că ar fi vorba despre aproape jumătate dintre mașinile vândute de Dacia în România într-un an.

RCA 2019. Cum închei o polița RCA, cu ce firme și cum procedezi în caz de accident... Accident teribil în Ungaria! 4 morți și patru răniți printre care cetățeni români și un bebeluș! 8 mașini distruse și ze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x