Antena Căutare

40.000 de oameni au trecut pragul salonului auto organizat in Bucuresti

Peste 40.000 de oameni au trecut pragul salonului auto organizat in Bucuresti. Cei mai multi dintre ei s-au multumit sa admire exponatele si sa se viseze la volanul lor. Cu toate acestea, au existat si romani care au plecat acasa la volanul unei masini noi. La salonul auto au fost expuse peste 170 de modele de autoturisme, unele dintre ele pe cat de scumpe, pe atat de rare.

Vizitatorii au putut vedea peste 170 de modele de masini, unele dintre ele pe cat de scumpe, pe atat de rare. Ion Tiriac a fost de acord sa expuna cateva din cele peste 160 de masini din colectia sa personala.

Piesa de rezistenta a fost un Mercedes SLR in editie limitata. Fara plafon sau parbriz, masina poate fi pilotata doar cu o casca de protectie. In trei secunde si jumatate, masina lui Tiriac poate atinge viteza de 100 de kilometric pe ora. A costat peste 800.000 de euro si este foarte rara, in lume existand doar 75 de astfel de exemplare.

Un alt model care a luat ochii vizitatorilor a fost un Jaguar al carui pret poate sari de 150.000 de euro.

Chiar daca masinile de lux au luat ochii vizitatorilor, tot cele care un pret pentru toate buzunarele au fost la mare cautare. Cumparatorii s-au orientat catre masinile cu preturi mici si medii.

VIDEO! Masina lui James Bond, un Aston Martin DB9, scoasa la licitatie!... Peste 400 de drumuri, fara contracte de deszapezire. Autoritatile pregatesc tarusi de lemn si folii de plastic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x