Antena Căutare

5 mașini ce urmează a fi lansate în 2017

Anul următor se anunță un an cu multe lansări de automobile, inclusiv un nou model BMW Seria 3, Audi A6, Ford Fiesta și multe altele.

Anul următor se anunță un an cu multe lansări de automobile, inclusiv un nou model BMW Seria 3, Audi A6, Ford Fiesta și multe altele.

2016 a fost până acum un an excelent pentru mașinile noi ca și volum de vânzări, însă 2017 arată cu atât mai bine. Sectorul crossover-urilor SUV-urilor caștigă tot mai mult teren datorită practicalitații aduse, a costurilor mici de întreținere comparativ cu SUV-urile, având piese auto mult mai accesibile, însă producatorii de automobile din toată lumea au pregătite modele de la super mini, hatchback, mașini de familie și modele sport.

Alfa Romeo Stelvio

Preț estimativ pentru modelul de bază: 40.000 euro

Sursa foto: AutoExpress.co.uk

Este primul SUV de la Alfa Romeo, pe nume Stelvio și va fi lansat cel mai probabil pe finalul anului 2017. Va veni în motorizări atât diesel, cât și pe benzină. Motorul diesel de 2.2 litri va avea 150, 180 sau 210 cai putere, iar cel de 2.0 benzinar va produce 200, 250 sau 280 cai putere. Cel mai probabil o să aibă încă o variantă de motorizare, cu un motor 2.9 litri V6, de până la 500 cai putere.

Audi A6

Preț estimativ pentru modelul de bază: 42.000 euro

Sursa foto: AutoBild.tv

Anul acesta am avut lansarea noului E-Class de la Mercedes și am văzut cum va arăta modelul 2017 de la BMW seria 5. Audi iși pregătește noul model A6 ce va fi lansat cel mai probabil la jumătatea anului următor.

După cum putem vedea în imagine, nu vom avea multe diferențe din punct de vedere al design-ului, însă pe partea tehnică sunt o mulțime de schimbări.

Trenul de rulare este unul nou, cu posibile adiții pe partea turbo electrica, pentru performanță si eficiența îmbunătățită. Șasiul este unul nou, astfel încât noul A6 va cântări cu pana la 100 kg mai puțin decât modelul precedent.

Masina s-ar putea să fie de asemenea echipată și cu noua generație de pilot automat.

Pe lângă A6, vom avea lansarea A6 Allroad și posibil noua limuzină A8, înca de la inceputul anului următor.

Noul A8 este așteptat să fie echipat cu un motor de 3 litri V6 diesel sau V8 benzinar. Prețul de început pentru A8 este 75.000 euro.

Ford Fiesta

Preț estimativ pentru modelul de bază: 15.000 euro

Sursa foto: AutoExpress.co.uk

Lansat prima oară în 1976, Fiesta este la cea de-a 7-a generație și este recunoscută ca fiind o mașina fiabilă și accesibilă din punct de vedere financiar. Modelul IV și V încă le vedem circulând într-o stare foarte bună pe străzile din România, fiind ușor de întreținut si din punct de vedere al reviziilor și pieselor auto.

Fiesta este modelul cel mai bine vândut de la Ford, așadar este o oarecare presiune pusă pe următorul model, să aibă mai multe imbunătațiri și să iși mențină volumul de vânzări. Modelul ce va fi lansat în 2017 nu o să aducă schimbări majore asupra dimensiunilor sau a formei, deoarece iși va păstra platforma actuala. Schimbările majore vor avea loc în habitaclu, fiind așteptat un interior premium la atingere și un sistem de infotainment modern, echipat bineînteles cu display cu touchscreen.

Peugeot 5008

Preț estimativ pentru modelul de bază: 28.000 euro

Sursa foto: CarMagazine.co.uk

Noul 5008 de la Peugeot solidifică poziția producatorului francez pe sectorul SUV, cu un look pregătit pentru off-road și cu spațiu interior cuprinzător, iar la exterior este atat mai lung, cât și mai lat decât modelul anterior. Este de asemenea și cu 95 de kg mai ușor.

Ca și variante de motorizări, Peugeot 5008 vine cu motoare pe benzină și diesel, cu puteri variind de la 118 cai putere la 178 cai putere, urmând a fi anunțate si modelele cu tracțiune 4x4.

Renault Captur

Preț estimativ pentru modelul de bază: 16.000 euro

Captur este un crossover SUV, adică o combinație între o masină de oraș din clasa compactă și un SUV, pentru a oferi cât mai multă practicalitate.

Vânzările modelului Captur de la Renault au depașit asteptarile, așa că producatorul francez s-a decis sa îi facă un update de design. Noile modificări aduc un look fresh, mai ales botul inspirat de la ultimul model Renault Megane. Motorizările vor ramâne aceleași, adică motor de 1.5 diesel și 1.2 benzină cu turbo, oferind diferite puteri. Toate versiunile sunt așteptate să ofere economie asupra consumului de combustibil și al emisiilor de CO2.

Bineînțeles ca acestea nu vor fi singurele lansări asteptate anul urmator. Pe langă aceste 5 mașini, sunt așteptate numeroase lansări și de la alți producători, precum:

- Seat Arona, un crossover SUV foarte accesibil, bazat pe Seat Ibiza și plaftorma VW small car

- Seat Ibiza, cu numeroase îmbunatatiri la interior și posibil o motorizare hibrid

- Skoda aduce de asemenea îmbunatatiri modelului Octavia, cu o posibilă motorizare GreenLine, însemnând un consum de combustibil foarte scăzut. Prețul estimativ pentru modelul de bază: 19.000 euro.

- SMART EV, un ForTwo însa alimentat de un motor electric

- Mercedes S-Class 2017, cu faruri noi LED și multe îmbunătațiri sub capota, cum ar fi un posibil motor cu sistem hibrid și un sistem de control prin recunoasterea gesturilor. Prețul pentru modelul de bază ar putea începe de la 75.000 euro.

- Volkswagen CC, cu upgrade asupra design-ului, însa și o motorizare hibrid (GTE)

- Volkswagen Golf, de asemenea va avea mici update-uri la design și la interior

- Tiguan XL va fi o variantă extinsa a Tiguan-ului actual de la Vokswagen

- Nissan pregătește a doua generație pentru modelul Juke, unul dintre cele mai bine vândute crossover-uri. A doua generație vine cu modificări asupra farurilor, împrumutate de la Qashqai și mai mult spațiu în habitaclu. Motorizările încep de la benzinar 1.0 în 3 cilindri până la 1.6 benzinar și 1.5 diesel.

- Volvo XC60 aduce imbunatatiri asupra design-ului, insa si un motor plug-in hibrid de pana la 400 cai putere. Prețul estimativ pentru modelul de bază: 38.000 euro.

- Volvo pregateste de asemenea un V90 Cross Country, cu tractiune integrala si motorizari atat pe benzina, diesel, insa si hibrid. Prețul estimativ pentru modelul de bază: 40.000 euro.

Cu siguranță, veți avea din ce alege anul următor, dacă veți dori sa achiziționați o mașină nouă, atât pentru modele de top de la producători precum Mercedes, BMW, Audi sau mașini economice precum Ford Fiesta sau Renault, a caror întreținere este ieftină și a căror piese auto sunt accesibile pentru orice buzunar.

Nimic mai simplu. Aşa scapi imediat de geamurile aburite de la maşină (VIDEO)... Renault prezinta Duster Extreme Concept...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x