Căutare Live

ALERTĂ pentru toți posesorii de Volkswagen, BMW și Mercedes! SCANDAL uriaș și măsuri fără precedent

Scandal fără precendent în industria auto. Trei mari dealeri germani sunt aspru criticaţi, după ce s-a descoperit că au finanţat teste de laborator în care foloseau maimuţe, dar şi oameni pentru a studia pe ei efectele emisiilor de noxe.

Autorităţile germane s-au declarat revoltate de metoda de testare, pe care au numit-o incalificabilă. De altfel, grupul de studiu, finanţat în mod egal de cei trei producători auto, a oprit activităţile anul trecut, iar proiectul nu a fost finalizat.

În 2014, trei mari grupuri auto din Germania au făcut teste pe 25 de tineri, dar şi pe 10 maimuţe. Ore în şir, aceştia au fost ţinuţi într-un laborator, unde au inhalat gaze de eşapament. Cercetătorii voiau să vadă cum vor reacţiona la cantitatea de noxe din încăpere. Este o metodă nemaintâlnită până acum şi blamată de toţi cei din industrie. Iar autorităţile germane spun că este incalificabil ceea ce s-a întâmplat.

Oamenii cer explicații

Revolta stârnită printre oameni este absolut de înţeles. Aceste testări pe maimuţe sau chiar pe oameni sunt condamnabile din punct de vedere etic şi lasă multe întrebări critice pentru cei responsabili de aceste teste, care trebuie să vină urgent cu explicaţii.

Au fost 25 de persoane tinere care au fost experimentate într-un laborator de cobai al firmei respective

Aceste companii implicate indirect în această finanţare, pentru că testarea a făcut-o de fapt o entitate finanţată de nişte companii auto- au recunoscut că a fost o idee neinspirată, sincer nu exclud ca unii dintre ei să nu fi ştiut cum se desfăşoară fiecare procedură.

Este al doilea scandal din ultimii trei ani care afectează grav imaginea unuia dintre productorii auto implicaţi în scandal. De altfel, reprezentanţii săi şi-au recunoscut public vina şi au prezentat scuze clienţilor.

Vom demara o investigaţie amplă în cadrul consiliului de supraveghere. Consiliul va colabora pe deplin cu noi, pentru că toată situaţia este inexplicabilă. Vor exista consecinţe grave asupra personalului.

Acestea au primit o lovitură enormă, care nu a făcut niciun serviciu industriei auto din Germania, ci, dimpotrivă, o lovitură foarte gravă de imagine.

Specialiştii spun că, în industria auto, se întâlnesc deseori practici neprietenoase cu mediul

Maşinile care au tapiţerie din piele, multe dintre ele, din gama de lux, folosc piele naturală, deci nişte animale sunt ucise ca noi să avem piele în maşină. Deci sunt nişte practici în această industrie care nu sunt tocmai prietenoase cu mediul înconjurător.

Citește și
imagine cu o soacra
Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut
Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut
Colaj cu Bianca Drăgușanu
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce a avut parte de o procedură de topire a acidului din buze: „Nici nu mă așteptam”
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce a avut parte de o procedură de topire a acidului din buze: „Nici nu mă așteptam”
colaj de imagini cu mary crumpton imbracata intr-o bluza portocalie
Ea e femeia cu un soț, un logodnic și doi iubiți. Cum decurge relația și ce spun rudele despre legătura inedită
Ea e femeia cu un soț, un logodnic și doi iubiți. Cum decurge relația și ce spun rudele despre legătura inedită
Mai multe articole

În urma celui mai recent scandal, unul dintre şefii grupului auto şi-a dat demisia.

Emisiile de noxe ucid peste 400 de mii de oameni în fiecare an în UE.

Atenție mare, șoferi! Ministrul Mediului a făcut anunțul! Când va fi plătită TAXA DE MEDIU: „Termenul de luna martie ar ... Programul Rabla 2018 oferă sume uriașe pentru cei care vor mașină nouă! Ce condiții trebuie să îndeplinească...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri