Antena Căutare

Altex livrează mașini de Black Friday

Black Friday 2018 vine cu o varietate foarte mare de oferte. De la tigăi la mașini second hand, reducerile sunt apreciabile și te pot convinge repede să faci achiziția dorită, mai ales dacă ai așteptat această perioada a anului tocmai pentru a face investițiile dorite.

Black Friday 2018 vine cu o varietate foarte mare de oferte. De la tigăi la mașini second hand, reducerile sunt apreciabile și te pot convinge repede să faci achiziția dorită, mai ales dacă ai așteptat această perioada a anului tocmai pentru a face investițiile dorite.

Dacă o tigaie sau o mașină de spălat sunt cumpărături facile – te documentezi câteva zile înainte și profiți de prețurile wow pe care le găsești în Black Friday, când vine vorba de o mașină, lucrurile se complică puțin. Ai nevoie de un buget ceva mai consistent, iar decizia nu este una de moment. Este esențial să găsești un furnizor de încredere de la care să cumperi fără griji.

Chiar dacă unul dintre cei mai cunoscuți retaileri naționali are prin tradiție produse electronice și electrocasnice, acesta vine către clienți cu oferte din ce în ce mai diverse. De Black Friday 2018, Altex livrează mașini SH de calitate direct către cumpărători.

De ce să îți cumperi mașină SH online

Ești indecis dacă să achiziționezi o mașină nouă sau una second hand? Iată câteva aspecte de luat în calcul:

Bugetul pe care ești dispus să-l aloci;

Scopul achiziției tale, adaptată la propriile nevoi;

Cât timp intenționezi să păstrezi mașina;

Dotările mașinii.

Avantajele achiziției unei mașini second hand versus una nouă se pot concretiza în:

Asigurare mai ieftină întrucât valoarea mașinii este mai mica față de una nouă care se depreciază încă din primul an;

Dacă ai un buget limitat, te poți orienta către o mașină dintr-o clasă superioară față de o mașină nouă dintr-o clasă inferioară, dar mai scumpă;

Stresul cu privire la micile urme de uzură este clar mai mic în cazul unei mașini deja rulate;

Mașina second hand poate fi utilizată imediat după momentul achiziției, mai ales dacă îți este livrată direct, spre deosebire de mașina nouă la care poți aștepta câteva luni până să sosească;

Achiziția pieselor de schimb este mult mai ușoară în cazul unei mașini cu câțiva ani la activ.

Să cumperi o mașină online nu este cea mai uzuală practică, însă atunci când apelezi la furnizori de încredere, surprizele neplăcute nu mai au de ce să apară. Ofertele de Black Friday la mașini second hand pot determina și cel mai împătimit cumpărător cu privire la controlul și verificările proprii să prefere câteva clicuri unor vizite mâncătoare de timp în târguri specifice.

Altex livrează mașini de Black Friday

Sursa foto: www.altex.ro

Mașinile SH achiziționate direct de la un furnizor de încredere beneficiază de garanție și au kilometrajul garantat, spre deosebire de achiziția de la o altă persoană fizică. Nu trebuie să îți mai faci probleme cu privire la acte, garanția Altex este o carte de vizită care te poți baza.

Aceste mașini cu livrare la client sunt branduri precum Dacia, Renault și Fiat, modele din care să-ți alegi preferate în funcție de buget și nevoi, la reduceri de Black Friday.

Procesul de achiziție și livrare este unul facil – de la primele clicuri la un telefon prin care hotărăști unde și când vrei să îți fie livrată mașina. Fără bătăi de cap, fără așteptare, direct în fața casei tale, ca în cazul oricărei alte achiziții de Black Friday.

Oferte Blec Fraidei care țin 35 de zile!

Decizia de a achiziționa o mașină SH nu este una facilă, ai nevoie de timp. De aceea ofertele de Blec Fraidei nu se limitează la o singură zi sau săptămână, ci se regăsesc pe parcursul a peste 30 de zile. Astfel ai vreme să te documentezi, să compari și să beneficiezi de cele mai mici prețuri și la mașini second hand, nu doar la electrocasnice.

Există numeroase posibilități de finanțare pentru achiziția unei mașini second hand, tocmai de aceea ai nevoie de timp după ce te-ai decis la modelul dorit.

Fii pregătit și urmărește ofertele Blec Fraidei atât online, direct pe site, cât și prin notificările și newsletter-ele primite după abonare prin inregistrarea cu cont pe https://altex.ro/ . Retailer-ul care oferă mașini second hand cu livrare la client are prețuri wow și cele mai mici prețuri, ai timp să compari și să faci cea mai bună alegere!

Decizia DEZASTRUOASĂ care ne pune viața în pericol! Ce vor avea voie să facă șoferii în continuare: “O idee bună care sf... A apărut lista cu cele 6.000 de persoane, care ar putea primi 9.000 de lei de la stat! Vezi dacă te afli printre ei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x