Antena Căutare

Anunţul de ULTIMĂ ORĂ făcut de Poliţia Română! Amenzile au crescut până la 2.900 de lei

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat, săptămâna trecută, 101 persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, trei dintre ele fiind sub influenţa alcoolului, iar una se afla la volan sub influenţa drogurilor, informează IGPR.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat, săptămâna trecută, 101 persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, trei dintre ele fiind sub influenţa alcoolului, iar una se afla la volan sub influenţa drogurilor, informează IGPR.

Cea mai mare viteză a fost înregistrată la data de 12 august, în jurul orei 15.30, când poliţiştii au depistat un bărbat care conducea un autoturism, pe autostrada A3 Bucureşti-Braşov, cu viteza de 217 km/h. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.305 lei, iar poliţiştii i-au suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile, se arată într-un comunicat de presă.

Toţi şoferii care au condus cu viteză excesivă au fost sancţionaţi contravenţional, cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei, iar ca măsură complementară le-au fost reţinute permisele de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Un bărbat care nu avea dreptul de a conduce a fost oprit, pe A2, în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice o autoutilitară furată.

În 14 cazuri, şoferii au fost opriţi după ce au circulat cu viteze de peste 200 km/h.

Potrivit IGPR, duminică, la ora 2.43, poliţiştii de la autostrăzi au oprit un bărbat, care conducea o autoutilitară fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie şi având o alcoolemie de 1,13 mg/l, pe autostrada A2, la km. 88, sensul de mers către Bucureşti. De asemenea, din cercetări a rezultat că autoutilitara ar fi fost furată din municipiul Constanţa, în scop de folosinţă, din garajul unei societăţi comerciale, în noaptea de 11 spre 12 august. În cauză a fost întocmit dosar penal.

De asemenea, pe numele unui şofer a fost întocmit dosar penal după ce a fost depistat conducând cu 0,44 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, fiind aplicată o sancţiune contravenţională unei persoane care a condus cu 0,37 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Totodată, la data de 8 august, ora 23.42, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat, pe autostrada A1 Bucureşti - Râmnicu Vâlcea, la km. 49, un bărbat, de 29 de ani, din Dâmboviţa, în timp ce conducea sub influenţa substanţelor stupefiante, respectiv cannabis. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, se mai arată în comunicat.

Adevărata istorie. Așa arăta primul automobil produs în ROmânia. Nu a fost Dacia!... ATENȚIE, șoferi! Zilele libere vin cu restricţii impuse pe autostrăzi şi drumurile naţionale intens circulate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x