Antena Căutare

Audi A1 - MINI killer-ul, disponibil in Romania de la 17.193 de euro

A2, A3, A4, A5, A6. Acum e rindul lui Audi A1, iar pina la sfirsitul anului apare si A7. Audi A1 s-a lansat in Romania in aceasta saptamina. Este un model complet nou scos de cei din Ingolstadt, Germania. Masina are mai putin de 4 metri lungime, insa cei care l-au construit spun ca datorita sasiului sau dinamic si motoarelor puternice va fi cel mai sportiv model premium din clasa compacta.

Audi A1 este un automobil creat special pentru aglomeratiile urbane. Interiorul masinii este spatios, aerisit, iar materialele si culorile folosite sint moderne. Clientii sai isi pot personaliza numeroase detalii din habitaclu. A1 ofera optional si sistemul de navigatie MMI Navigation Plus, monitorul ridicindu-se din plansa de bord.

Motorizarile lui A1 sint doua propulsoare TDI (1.6 litri cu 90 si 105 CP) si doua TFSI pe benzina, ce dezvolta o putere intre 86 CP si 122 CP.

Sistemul Start@Stop este prezent indiferent de echipare. A1 beneficiaza, optional, si de sistemul de transmisie S tronic cu sapte trepte de viteza.


Cel mai ieftin A1: 1.2 TFSI, benzina 17.193 euro
Cel mai scump A1: 1.4 TFSI, benzina 23.081 euro

Sursa: Gazeta Sporturilor

Ghost, noua limuzina de lux Rolls-Royce, lansata in Romania... FOTO! Renault Kangoo Express Z.E., un vehiculul comercial compact in totalitate electric...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x